Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy tátové Hollywoodu: Jsou slavní, ale na své děti si najdou vždycky čas

  • Tatínci
    28. listopadu 2013 | 06:00

    Takhle populární krasavce vůbec neznáte. Tentokrát se nechlubí svými vypracovanými svaly, nedávají na odiv mužnou sílu. Vedle dětí se i z tvrďáků stávají starostlivá a hravá stvoření...

  • Orlando Bloom (36)

    Orlando Bloom se synem Flynnem
    Autor: profimedia.cz
    Britský herec, který si zahrál v takových hollywoodských velkofilmech jako je Trója, Pán prstenů či Piráti z Karibiku, se sice s modelkou a matkou svého syna Mirandou Kerr (30) po třech letech manželství rozvádí, ale na vztahu k jejich milovanému synovi Flynnovi (2,5) to prý nic nemění. Orlando se o něj stará rád a věnuje mu každou volnou chvilku.
  • Hugh Jackman (45)

    Hugh Jackman s dcerou Avou
    Autor: profimedia.cz
    Australský herec, který proslul svojí rolí Wolverina v sériích X-Men, stejně dobře jako svými hlavními rolemi ve filmech Kate & Leopold, Van Helsing nebo třeba Dokonalý trik, byl před pár lety vyhlášen nejvíc sexy mužem. Je ale i skvělým tátou. I když vlastní děti nemá, adoptovali s manželkou Deborrou Lee Furness syna Oscara Maxmilliana a dceru Avu Eliot. Tu Hugh dokonce vyprovází do školy na koloběžce.
  • Ben Affleck (41)

    Ben Affleck s dcerou Violet
    Autor: profimedia.cz
    Americký filmový herec a držitel Oscara za Nejlepší originální scénář
    k filmu Dobrý Will Hunting, je ženatý s Jennifer Garner, se kterou má dcery Violet Anne a Seraphinu Rose Elizabeth a syna Samuela. A spekuluje se o tom, že teď čekají dokonce čtvrtého potomka. Ben je skutečně vzorný a milující otec. Všem svým dětem dokonce s radostí vyměňoval plenky, nejstaší dceru ochotně doprovází na volejbal. Zkrátka "táta na plný úvazek"...
  • Chris Martin (36)

    Tatínci
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvák skupiny Coldplay
    s manželkou herečkou Gwyneth Paltrow vychovává dceru Apple Blythe Alison (9) a syna Mosese Bruce Annthonyho (7). Plán mít ještě další dítě páru zatím nevyšel, protože herečka potratila a málem ji to stálo život. Přesto by si třetí dítě všichni moc přáli. "Bez ohledu na to, co se v našem manželství stalo, jsem si vybrala toho nejlepšího tátu pro své děti. Jako rodiče spolu fungujeme skvěle," prohlásila na začátku roku.
  • David Beckham (38)

    Rozněžnělý David s milovanou Harper v náručí.
    Autor: profimedia.cz
    Slavný fotbalista je skutečně vzorným otcem. Své tři syny bere s sebou na fotbal a často je s nimi vidět na procházce po městě. Nejvíc mu to ale sluší s dvouletou dcerkou Harper. Konečně se totiž dočkal vytoužené holčičky a náležitě si jí užívá. Nejčastěji ji na fotografiích něžně líbá na tváře a do vlásků a roztomilácácorka mu to nadšeně oplácí. Jsou zkrátka dokonale sehraný pár. Victoria může je tiše závidět...
  • Mattew McConaughey (44)

    Mattew McConaughey (44)
    Autor: profimedia.cz
    I oblíbený hollywoodský krasavec je už trojnásobným otcem. "Jestli jsem se s dětmi trochu uklidnil? Určitě ne! Konečně můžu blbnout a vyvádět hlouposti, aniž by se na mě někdo díval s pohoršením. Vždycky to svádím na to, že si přece jen hraju s dětmi. Jsem pořád malý kluk," pochvaluje si.
  • Bruce Willis (58)

    I když by Bruce Willis už mohl být dědečkem, užívá si rodičovské povinnosti.
    Autor: profimedia.cz
    Na plátnech kin většinou ztvárňuje chlapíky bez citu – drsňáky, jejichž nepřítelem je pláč a jedinou věrnou společnicí zbraň. Ve skutečnosti je ale všechno jinak. Americký herec je především starostlivým otcem, který své děti nade vše miluje a tráví s nimi veškerý svůj volný čas. I když má s první manželkou Demi Moore už tři dospělé dcery - Rumer (25), Scout LaRue (22) a Tallulah Belle (19), stal se loni tatínkem počtvrté. Druhá manželka Emma Heming mu v dubnu porodila čtvrtou dceru, kterou pojmenovali Mabel. A Bruce s ní tráví hodně času. „Přebalování zvládnu za sedm sekund,“ chlubí se akční hrdina.
  • Jude Law (40)

    Herec Jude Law s dcerou Iris a synem Rudym
    Autor: profimedia.cz
    Všestranně talentovaný a charismatický Angličan je otcem dokonce čtyř potomků. S bývalou manželkou, herečkou Sadií Frostovou, se kterou byl ženatý šest let, má syny Raffertyho a Rudyho a dceru Iris. Z krátkého vztahu s modelkou Samanthou Burke má pak ještě nemanželskou dcerku Sofii (4). V roce 2010 byl dokonce podle časopisu My Celebrity Fashion zvolen nejstylovějším slavným tatínkem.
  • Will Smith (45)

    Will a jeho dvěti s Jadou Pinkett
    Autor: Profimedia.cz
    Americký herec a rapper má s herečkou Jadou Pinkett dvě děti, syna Jadena a dceru Willow. Z předchozího manželství má pak ještě jednoho syna, Willarda "Treye" Christophera Smithe III. Říká se ale, že jako táta ale moc důsledný není, potomci ho prý doslova "utáhnout na vařené nudli". Jisté ale je, že své děti miluje a je pro ně ochotný udělat vše. Dokonce třeba i pronajmout celou školu.
  • Matt Damon (43)

    915700:gallery:true:trueKdyž tenhle krasavec zrovna netočí nějaký akční film, věnuje se výchově čtyř dcer. Dětem dokonce často dává přednost před natáčením. A od své ženy se nikdy nevzdaluje na déle než patnáct dnů. "S manželkou jsme si stanovili pravidlo, že nebudeme od sebe déle než patnáct dní, nikdy jsme to neporušili. Nicméně… nedávno jsem to musel porušit, když jsem bylo mimo domov šestnáct dní, bylo to moc dlouho," přiznal Damon.

Klíčová slova:  tatínci
Diskuse ke článku
.