Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Čekáte miminko? Dopřejte sobě i jemu tu nejlepší péči!

Každá maminka ocení, když může v péči o své ďěťátko využít moderní pomůcky.
24. listopadu 2013 | 17:30
Prezentace klienta |

Těhotenství patří k nejkrásnějším obdobím v životě ženy. Můžete si ho ale ještě zpříjemnit. Užijte si třeba radost z poslechu zvuků tlukotu srdíčka vašeho nenarozeného miminka v pohodlí domova.

Každá maminka vám potvrdí, že když poprvé uslyšela tlukot srdce svého očekávaného dítěte nebo ucítila jeho první pohyby, zapsala si tenhle moment do své paměti jako jednu z nejúžasnějších a nejdražších vzpomínek.

S jedinečným přístrojem AngelSounds, který seženete na eshopu Netmedik.cz, teď mají maminky jedinečnou možnost užívat si tyhle nádherné okamžiky opakovaně a díky dvěma výstupům na sluchátka se o ně podělit s partnerem, kamarádkou či blízkými.

AngelSounds JPD-100S Prenatální odposlech, AngelSounds je přístroj, který umožňuje poslech tlukotu srdce nebo pohybů dítěte v prenatálním období, tedy v období těhotenství
Autor: Netmedik.cz
Přibližně od 12. týdne těhotenství mohou poslouchat zvuky jako je srdeční tep, pohyby, kopání a dokonce i škytání nenarozeného miminka. Všechny tyto zvuky si navíc mohou nahrát a uchovat si tak krásné vzpomínky.

Navíc už se nemusíte trápit obavami, zda je vaše nenarozené dítě v pořádku. Právě nervozita, stres a špatný psychický stav matky totiž mohou mít na vývoj plodu negativní vliv. I proto se AngelSounds těší takové oblibě. Díky tomuto přístroji totiž máte jistotu, že je miminko zdravé.

AngelSounds JPD-100S Prenatální odposlech, AngelSounds je přístroj, který umožňuje poslech tlukotu srdce nebo pohybů dítěte v prenatálním období, tedy v období těhotenství
Autor: Netmedik.cz

Využití i po porodu

AngelSounds navíc využijete i po porodu. Je totiž vědecky dokázáno, že v prenatálním období dítě vnímá zvuky tlukotu srdce matky velice intenzivně a v mysli se mu tyhle zvuky na dlouhou dobu uchovávají.

Když tedy na přístroj nahrajete tlukot vlastního srdce, na které je dítě zvyklé a poté mu ho budete pouštět zjistíte, že je miminko při vnímání těchto zvuků klidnější a lépe usíná.

Váha pro kojence BABY SCALE
Autor: netmedik.cz
Další pomůcky pro vaše nejmenší

Neocenitelnou pomůckou je i parní sterilizátor do mikrovlnné trouby JBY 40, který rychly a vysoce efektivně odstraní 100% bakterií z dětských lahviček. Dalším pomocníkem je digitální ohřívač dětské stravy Beurer JBY 52, který jídlo nejen ohřeje, ale i a udrží po potřebnou dobu teplé. Digitální váha Baby Scale pro vážení kojenců zase nabízí měření hmotnostního přírůstku při krmení kojenců. Váhu je navíc možné použít i jako přebalovací pult. A pokud se vaše děťátko nebude cítit dobře, rychle zkontrolujete jeho teplotu díky bezkontaktnímu teploměru IR Profi D-8, který měří teplotu infračervenou metodou z čela, nebo z týla.

Prenatální odposlech AngelSound a další skvělé pomůcky pro péči o vaše miminko můžete zakoupit ZDE