Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chcete tu nejlepší pračku? Poradíme Vám, jak ji vybrat!

29. dubna 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Na trhu je v současnosti velké množství nejrůznějších přístrojů pečujících o prádlo. Výrobci a prodejci nejčastěji operují cenou i stále menší spotřebou elektrické energie a vody. Jak se v té spoustě spotřebičů vyznat a nenechat se napálit? Co udělat proto, abychom nemuseli dlouhou dobu řešit různé poruchy nebo vadné součástky? Jednou z možností je zeptat se důvěryhodného odborníka nebo sledovat nezávislé testy, které mohou být jakýmsi lakmusovým papírkem výběru. Dobrým klíčem pro výběr vhodného přístroje je třeba sledování prestižního nezávislého spotřebitelského časopisu dTest.

Nejnovější vítězka od Miele

V posledním  čísle  dTestu  4/2013  se  na  prvním  místě    s přehledem  umístila  automatická pračka od firmy Miele W 3371, a to v konkurenci dalších deseti praček s předním plněním a kapacitou bubnu až 8 kg prádla a osmi praček s vrchním plněním. Pračka Miele W 3371 patří do  řady  Edition  111,  připomínající  více  než  111letou  tradici  péče  o  prádlo,  kterou  je  právě značka  Miele  celosvětově  proslulá.  Model  W  3371  je  příkladem  perfektně  vybavené  pračky za příznivou cenu.

Autor: Miele
 

Pračka je vybavena patentovaným voštinovým bubnem až na 7 kg, který se díky své struktuře připomínající včelí plástve šetrně postará i o velmi jemné a choulostivé textilie.  Množstevní  automatika  zajišťuje  automatickou,  maximálně  úspornou  spotřebu  vody a  energie,  což  oceníte  obzvláště  v době  neustálých  zdražování.  Pračka  W  3371  disponuje také  mnoha  praktickými  funkcemi  i  programy,  jako  je  Automatika  plus,  Bavlna,  Snadno ošetřovatelné,  Expres  20,  Tmavé  prádlo/jeans,  Program  pro  ruční  praní  vlny  nebo  Košile, které jsou pro běžný chod domácnosti velice užitečné. Jistě oceníte také automatické čištění zásobníku na prášek, komfortní ovládání, atraktivní design, chromová dvířka či emailovanou přední  stěnu.  Samozřejmostí  jsou  bezpečnostní  systémy  –  systém  Watercontrol,  testovací program  pro  servisní  službu  či  indikace  různých  kontrolních  funkcí.  Pračka  je  vhodná  pro věžové  uspořádání  se  sušičkou,  které  vám  uspoří  mnoho  místa  v koupelně  či  technické místnosti. Ale pozor – řada Edition 111 za speciálně příznivou cenu je limitovaná!

Autor: Miele
 

Věřte jen těm nejspolehlivějším

Zatímco redaktoři dTestu hodnotili kvalitu praček, čtenáři odpovídali v dotazníku zaměřeném na  spolehlivost  praček.  Kromě  poruchovosti  se  zjišťovalo  také  to,  co  respondenty  nejvíce trápí. Vítězství opět připadlo pračkám Miele, které považuje za nejspolehlivější celých 98 % čtenářů!  Značka  Miele  si  tak  vysloužila  ocenění  „velmi  spolehlivá“  a  nechala  za  sebou s přehledem  dalších  11  značek  praček.  Kvalita  se  zkrátka  vyplatí  ve  všech  směrech  – především vám.

 

Autor: Miele

Co se skrývá za pověstnou kvalitou Miele?

Není  to  opravdu  žádné  tajemství.  Odpověď  musíme  hledat  už  na  počátku  výroby.  Tam, kde spousta výrobců užívá jako komponenty levné plasty, figurují u Miele součásti z kovu a kvalitních  plastů.  Využívání  nejmodernějších  technologií,  úspora  energií  a  testování  všech přístrojů na dobu životnosti 20 let jen potvrzují povědomí o Miele jako o jedné z celosvětově nejkvalitnějších značek domácích přístrojů. I díky tomu byla nedávno zvolena značka Miele v Německu  jako  „nejlepší  značka  všech  dob“.  Co  říkáte,  nenastala  právě  teď  vhodná  doba na pořízení nové pomocnice od Miele?

Autor: Miele
 

Více informací naleznete na www.miele.cz