Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nafukovací bazény: Osvěžení, relax i zábava! Využijte předsezónní slevy!

Nezáleží na tom, zda máte k dispozici zahradu nebo bydlíte v bytě s balkonem. Výběr bazénů je skutečně velký.
16. června 2012 | 16:32

Už se Vám stalo, že jste uprostřed léta sháněli nafukovací bazén a narazili jste na značně omezenou nabídku? Není divu, v letním období jsou zásoby prodejců díky vysoké poptávce značně omezené, proto je třeba jednat včas!

E-shop Sportnanetu.cz Vám právě teď přináší kompletní nabídku rodinných i dětských bazénů vč. spousty novinek pro letošní rok. Včasným nákupem můžete předejít nedostatečné nabídce v hlavní sezóně a navíc ušetřit až několik stovek korun!

Bazény pro celou rodinu

Nadzemní bazény Bestway pro dospělé klasifikujeme od průměru 244 cm. Mezi sebou se liší nejen samotným průměrem, ale i výškou. Standardní výška pro bazény Bestway začíná na 66 cm a roste až do 122 cm. Oblíbené jsou též oválné vysokokapacitní bazény, kde se může naráz "čvachtat" až 10 dospělých osob.

Bazény teď pořídíte za předsezónní ceny
Autor: Sportnanetu.cz
Jednoduché nafouknutí a instalace

Bazény jsou samonosné pro povrchovou montáž. Stačí pouze nafouknout horní prstenec a bazén napustit. Vypouštění poté zajišťuje výpustný ventil. Jak jednoduché!

Kromě snadné instalace jsou jednou z hlavních předností značky Bestway i velmi přijatelné ceny, které začínají již na přívětivých 249,- Kč

Nemusíte nic vykopávat, složitě montovat - jen nafouknete a napustíte vodu!

Výhodné sady

Koupit bazén v sadě s filtrací, krycí plachtou či schůdky je velmi lákavá, a také výhodná záležitost. Nakoupíte tak bazén se všemi potřebnými doplňky, které lze jinak koupit samostatně a na e-shopu Sportnanetu.cz je můžete zakoupit za velmi výhodných podmínek.

KOMPLETNÍ NABÍDKA BAZÉNŮ BESTWAY ZA SUPER CENY NAJDETE ZDE

Dětské bazény Bestway

Značka Bestway patří mezi největší výrobce bazénů, jejich výrobky splňují maximální nároky na kvalitu a odolnost. Vybírat můžeme z široké škály bazénů různých tvarů a rozměrů. Bazény Bestway dělíme na dětské a rodinné. Pro ty úplně nejmenší jsou určeny klasická brouzdaliště a mini bazény pro děti od 3 let.

Důležitou vlastností bazénu je odolnost proti oděrkám a protržení. Umístit je lze prakticky na jakýkoliv rovný povrch - nejčastěji travnatý nebo písčitý. Dětské bazény dělíme na jedno až tří komorové, přičemž Bestway nabízí především 2 až 3 komorové bazény v různých tvarech - kruh, obdélník, laguna...

KOMPLETNÍ NABÍDKA BAZÉNŮ BESTWAY ZA SUPER CENY NAJDETE ZDE

Komerční prezentace

Autor: red