Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Suri bude 5 let, slavit se bude v bazénu

6. dubna 2011 | 10:07

Bazénová party, čajový dýchánek a spousta dortíků. Tak nějak bude vypadat velkolepá oslava pátých narozenin hollywoodské princezničky.

Dcera Toma Cruise a Katie Holmes patří mezi děti, kterým rodiče splní co jim na očích vidí. Není proto divu, že i její narozeninová oslava bude přesně podle jejích představ. Katie to řekla v pondělí v rozhovoru pro jedno americké radio.

Věčně nespokojená Suri?

"Předešlé party jsem plánovala sama a zjistila jsem, že nebyly podle Suriiných představ," prozradila herečka. "Dcerka byla pokaždé zklamaná. Připravila jsem třeba dort a ona když ho uviděla, zklamaně prohlásila: 'Ale tohle není narozeninový dort!'. Takže odteď už bude celé plánování v její režii.

A zatím to vypadá, že oslava podle Suri, která se bude konat v den jejích pátých narozenin, tedy 18. dubna, bude překvapivě jednoduchá a levná. Suri, která je zvyklá na veškerý komfort a v šatníku má oblečení a doplňky za desítky milionů, touží po úplně obyčejné dětské odpolední party s kamarády. Že by byla rozumnější, než slavní rodiče?

Kamarádi, piňata a cachtání

"Je to můj nejoblíbenější den v roce," svěřila se moderátorovi Katie a prohlásila, že narozeninové oslavě dcery věnuje celý duben. "Společně už začínáme vše připravovat. Udělaly jsme seznam kamarádek, které chce dcerka pozvat. I dort upečeme a ozdobíme společně," pochlubila se.

Suri prý vybírá výzdobu, naplánovala si i čajový dýchánek. Nesmí chybět ani dovádění v bazénu. A rozhodně chce na oslavě mít i dětmi tolik oblíbenou piňatu. Obal, ve tvaru zvířátka či hračky, který se naplní bonbonky, drobnými dárečky a konfetami, pověsí a děti se zavázanýma očima do něj postupně speciální tyčí mlátí, dokud se piňata neprotrhne a obsah nevysype na zem. Pak už jen musí do své taštičky každý posbírat co nejvíc drobností a laskomin.

Tatínek popřát nepřijede?

O tom, jestli se oslavy účastní i tatínek Tom Cruise, nepadlo ani slovo. Ale vzhledem k tomu, že Katie stále hovoří o čistě "holčičí" party, zaneprázdněný herec asi z natáčení nedorazí.

Už teď ale každého zajímá, copak si asi Suri na své kulaté narozeniny oblékne? A zda nazuje své oblíbené střevíčky na podpatku. Uvidíme, ale jedno už je teď jisté. Určitě si s kamarádkami užije spoustu legrace! A to je přece nejdůležitější.