Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šílená matka: Osmileté dceři píchá botox!

Chce, aby dcera neztratila nic ze své dětské tváře. Sama jí proto aplikuje injekce botulotoxinu.
4. dubna 2011 | 14:18

Ze své dcery chce mít světoznámou hvězdu a už teď svému snu zasvětila život. Bohužel - na úkor zdraví svého dítěte. Britka Kelly Campbell (44), které už média dala přezdívku Nejhorší matka světa, své osmileté dceři Britney píchá pravidelně botox a posílá ji na depilaci voskem. Holčička tak po vzoru své matky vyměnila panenky za šminky a ve volném čase zkouší dráždivé pózy po vzoru Lady Gaga.

„Moji kamarádi si myslí, že je super, že mám všechnu tuhle péči, a chtějí být jako já. Každý večer si kontroluju, jestli nemám vrásky, a když nějakou vidím, chci injekci. Dřív mě injekce bolely, ale teď už tolik nebrečím,“ komentuje chování své ztřeštěné matky sama holčička.

O své budoucnosti má jasno. „Chci co nejdřív plastiku prsou a nosu, abych byla hvězda,“ říká. A zatímco lékaři a ostatní rodiče bijí na poplach a upozorňují, že Campbell nemá všech pět pohromadě, žena se tím nijak netrápí. Na svoji obhajobu udává, že chce, aby její dcera neztratila nic ze své dětské tváře.

„Přála bych si, abych měla taky takovou péči, když jsem byla malá. Je to šťastná holčička a bude slavná díky výhodám, které jí tak brzo dávám. Víc matek by mělo pro své dcery dělat to samé,“ řekla Campbell, jenž svými názory ovlivňuje i dceru, která chce být jako maminka.

I přesto, že botox smí aplikovat pouze lékař, žena, která pracuje jako kosmetička, má k podobným přípravkům blízko. Případně si dohledá vše potřebné na internetu. Svojí profesí kosmetičky se žena zároveň snaží vysvětlit, že přesně ví, co dělá. A aby se ujistila, že neobjednává něco škodlivého, vše nejdříve zkouší na sobě.

Botoxem však tato šílená Britka nekončí. Své osmileté dceři »dopřává» i voskovou depilaci. Proč? „Zbaví ji to chundelatých chlupů na nohách a zajistí to, že jí v budoucnu nevyroste publické ochlupení. Ušetří to majlant za voskovou depilaci, až bude dospělá,“ vysvětluje.

Autor: INT, vk