Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Suri Cruise: V šatníku má šaty za 60 milionů

20. listopadu 2009 | 06:21

Móda nadevše, hlavně skvěle vypadat! Cena nerozhoduje! Takové je zřejmě motto rodičů malé Suri (3), Katie Holmes a Toma Cruise.

Která jiná holčička se může pochlubit tím, že už ve třech letech vlastní norkový kožich, sadu střevíčků na podpatku, množství luxusních kabelek a její šatní skříně praskají ve švech? Tříletá parádnice má všechno, nač si vzpomene.

I když prší a teploty se pohybují okolo deseti stupňů, teplé oblečení jde stranou. Vykračuje si naboso ve střevíčkách. Hlavně že je in, perfektně sladěná a její šatičky zdobí značka prestižního návrháře.

Zoufalou větu žen „Nemám co na sebe“, tak holčička vůbec nemusí řešit. Do obchodů s oblečením totiž chodí častěji než do hračkářství. „Málokdy se stane, že by se Suri ukázala dvakrát ve stejných šatech,“ říká přítel rodiny s tím, že se holčička přezouvá několikrát denně, aby si všechny botičky vůbec užila.

V jejím šatníku už teď nechybí luxusní značky jako Armani, Burberry, Versace či Cavalli. Do oblečení Suri už její herečtí rodiče investovali přes 60 milionů korun. A tím jejich výdaje za svoji jedinou dceru zdaleka nekončí. Chtějí jí dopřát jen to nejlepší. Otázkou je, zdali taková pozornost ale není pro tak malé dítě spíše na škodu.

Autor: INT, vk