Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Výměna manželek: Podváděný David nebyl svatý, nevěrný byl i on!

26. května 2012 | 05:56

Oko za oko, zub za zub. Tak by se dala charakterizovat situace u partnerů z Frýdku-Místku z páteční Výměny manželek. "Podvedený" David totiž nebyl takové "neviňátko", na které si před kamerou hrál. Míše byl nevěrný i on. Navíc s její kamarádkou.

A jak žijí rodiny z poslední desáté epizody Výměny manželek dnes? Dvadvacetiletá Michaela Pawlitová nám prozradila, že nevěrná nebyla jen ona. „Manžel mi taky ublížil, ale už jsme si to vyříkali a jsme šťastní.“

„Po natáčení jsem zjistila, že můj muž není zas takové neviňátko. Zradil mě s kamarádkou a ublížil mi dvakrát tolik. Výměna nám ale otevřela oči a navzájem jsme si odpustili. Teď je nám hezky a jsme šťastní,“ vypráví Michaela.

„Manžel se musí nejdřív vyřvat a pak se s ním dá mluvit. Dost mě naštval tou scénou při Osmi očích, kdy chtěl rozdělit smlouvu. Po dvou týdnech se to ale všechno srovnalo. Teď je to určitě lepší než před Výměnou. Milujeme se,“ dodává Míša.

Šestačtyřicetiletá hospodská Renáta Hažmuková na pobyt v náhradní rodině vzpomíná nerada a se svým mužem je spokojená. „Dál si žijeme svůj klidný a pohodový život,“ prozradila nám.

Co se jí při vzpomínkách na Výměnu vybaví jako první? „Ukřičené děti. Na to se prostě nedá zapomenout. Výchova jejich dětí je úplně jiná, než jak jsem zvyklá vychovávat já.

Šestačtyřicetiletá hospodská Renáta Hažmuková na pobyt v náhradní rodině vzpomíná nerada
Autor: FTV Prima
S náhradním manželem jsem si rozuměla. Bohužel se ale celá Výměna točila kolem té nevěry. David byl pořád nervózní, podrážděný a řešil to,“ vypráví Renáta.

„Jestli vzal David Michaelu zpět, tak podle toho co říkal, udělal velkou chybu. Myslím si, že ona se nezmění. My si jinak žijeme dál svým klidným a spokojeným životem,“ uzavírá Renáta.