Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Výměna manželek: Sliby, chyby! Workoholik Milan se nepoučil, přibral si čtvrtou práci

19. května 2012 | 05:00

Na začátku těžký frajer, po pár dnech bez manželky uzlíček nervů. Plakal, vyznával lásku, sliboval hory doly. Z Výměny se ale Milan Vospálek nakonec vůbec nepoučil. Uplynulo jen pár měsíců a workoholický manžel si našel další, čtvrtou práci. Děti ho teď už vůbec nevidí, manželce Ivě je samotné doma smutno.

Jak vůbec žijí manželé Vospálkovi a Kaslovi z deváté epizody úspěšné reality show Výměna manželek dnes? Marie Kaslová na Výměnu vzpomíná ráda. Podle jejích slov natáčení manželství upevnilo: „S manželem jsme měli vždy pěkný vztah, po natáčení se stal ještě lepším. Jsem ráda, že nechodí do hospody a věnuje se dětem.“

Zato workoholický manžel Ivy Vospálkové Milan se z Výměny nepoučil. „Přibral si čtvrtou práci. Bývá mi po něm hodně smutno,“ vypráví jeho žena Iva.

Otcovskou lásku si vykupuje dárky

„Manžel se po Výměně nezměnil. Naopak. Přibral si další práci – kamarádovi pomáhá ve volných chvílích stavět dům. Vidíme se jen po večerech a v neděli. Bývá mi po něm smutno. Děti to naštěstí zatím moc nevnímají, ale nejstarší dcera se vždycky ptá ,Kde je tatínek? Kdy přijde?‘. Co jí na to mám říct? Milan je prostě takový. Bez práce to nevydrží,“ říká Iva. Ale drahé dárky, kterými Milan dcery zásobuje, jim tátu nenahradí.

„Je ale pravda, že se dětem věnuje o trochu víc, než před natáčením. Teď jsem mu navíc splnila sen a koupila motorku, která se stala jeho novým koníčkem. Jsem ráda, že ho mám. Kdyby se Milan choval jako František Kasl, tak bych to nezvládla,“ uzavírá Iva.

Místo gaučinku a hraní her čtení pohádek dětem

„Pro mě byl z celého natáčení nejtěžší odjezd. Moment, kdy jsem se loučila s dětmi byl hrozný. Po několika dnech Výměny jsem si uvědomila, že s Milanem Vospálkem bych žít nemohla. Málo se věnuje dětem, všechno je na mámě a všichni víme, že mámy často poleví, děti si tak dovolují všechno. Navíc je rodina Vospálkových hrozně akční. To není nic pro mě,“ říká Marie.

„Náš vztah s manželem je stále skvělý, Výměna ho ještě více posílila. Manžel není zas takový pecivál, opraví co je třeba, chodí dětem číst pohádky,“ doplňuje. A jak vzpomíná Marie na krádež kozaček přede dveřmi panelákového bytu? „Víceméně to byla moje chyba. Hned jsem si v Děčíne koupila nové,“ usmívá se.