Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Výměna manželek: Sexuální obtěžování, hádky a pomočená mikrovlnka!

4. května 2012 | 05:00

VIDEO: Dnešní díl Výměny manželek představí na jedné straně 38 letou Martinu, která se pokusí žít s despotickým manželem, který je zvyklý řídit svou vlastní ženu pomocí SMS. Na druhé straně se 47 letá temperamentní Jitka pokusí rozhýbat líného manžela Bóďu. V této epizodě mimo jiné uvidíte sexuální obtěžování, pomočenou mikrovlnou troubu a několik hádek!

Rodina č. 1 - Martina Svatošová (38 let) a Bohdan Svatoš Toht

Když mě manžel naštve, tak lítají facky

První čtyřčlenná rodina žije v Sokolově. Bydlí ve velmi malém nájemním bytě 3 + kk. Do Výměny manželek přihlásil rodinu manžel Bohdan Svatoš Toht, aniž by se rodiny zeptal. „Myslím si, že mám nejlepší manželku na světě. Tak bych chtěl vědět, jak bude zvládat jinou domácnost. I to byl důvod, proč jsem naši rodinu přihlásil,“ říká Bohdan.

Co všechno tedy bude muset zastat v domácnosti nová manželka po odjezdu Martiny? „Naše rodina funguje tak, že všechno řídí Martina. Musím se přiznat, že jsem trochu lenoch, takže než něco udělám, musí mi to několikrát důrazně připomenout,“ vysvětluje Bohdan. „Já nejdu daleko pro ránu. Když mě manžel naštve, tak lítají i facky,“ říká Martina. Martina je sice energická žena, ale rozhýbat vlastní rodinu se jí nedaří. Stane se Výměna manželek z donucení novou šancí? „Já jdu do toho s tím, že poznám, jak to chodí jinde a zjistím co dělám špatně, protože si myslím, že dělám špatně všechno, když u nás doma funguji jenom já,“ uzavírá Martina.

Video se připravuje ...
Martina vyrazila s Vladimírem na ples. Martinu ale čekal šok. Vladimírova ruka sahala, kam neměla. • VIDEO: TV NOVA

Rodina č. 2 - Jitka Maršíková (47 let) a Vladimír Maršík (50 let)

Manželka na dálkové ovládání

Druhá rodina žije v Bohuslavicích ve Východních Čechách v rodinném domě, který už tři roky postupně rekonstruují. Vláďa jezdí kamionem po Evropě, domů se vrací na víkend jednou za čtrnáct dní, a aby rodina fungovala podle jeho představ, řídí ji nekompromisně na dálku po SMS. „Vláďa naši rodinu diriguje přes telefon: Udělej to, zařiď to, už jsi to udělala apod. Pak přijede a řekne, že jsem to udělala špatně,“ stýská si Jitka. „Denně ji pošlu třeba 50 smsek,“ dodává manžel. „Mamka je takový ten multifunkční robot. Co se jí řekne, to udělá,“ říká dcera Petra.

Protože Jitka je často na všechno doma sama, musí kromě domácích povinností zastat i náročné mužské práce. „Chci opravdu vidět paní, která tady bude místo mě a která bude zastávat to, co já. Ráda bych si během Výměny manželek trochu odpočinula,“ těší se Jitka

Zápletka: Ošahávání, počůraná mikrovlnka a zanedbané děti

Když přijede Martina do nové rodiny, náhradní manžel Vladimír ji hned předál telefon a dává jí pokyn: „Přes tento telefon budeš plnit moje rozkazy.“ Martina se ale jen tak nedá. „Nenechám si všechno líbit.“

Navíc se Martina během Výměny manželek musí naučit pracovat s motorovou pilou, jinak by rodina v domě zmrzla. „Není to žádný med, ale takový práce nechci dělat. Tohle jsou mužské práce. Tady je to ale celé jinak, tyhle práce dělá Jitka.“

Nakonec Martina vyrazí s Vladimírem na ples. Tam ji ale čeká šok. Vladimírova nenechavá ruka sahá, kam nemá. „Na místo do očí mi kouká na prsa, drbe mě za uchem a sahá mi na zadek. To se mi vůbec nelíbí,“ rozohní se na plese Martina. „Říkám nech toho!“ křičí na Vladimíra.

Ani Jitka to během Výměny nemá lehké. Zjistí, jak těžké je žít se dvěma psy v malém bytě. „Zmizelo mi kuřecí maso z pánvičky. Asi budu muset psy někde zavírat, protože tohle není normální,“ rozčiluje se. Jeden ze psů se dokonce vyčůrá na mikrovlnku. „Jsem normálně v šoku!“ křičí Jitka.

Velká hádka nastane u Svatošových, když chce Jitka, aby se při večeři sešla celá rodina. „My se prostě všichni nesetkáme. To je pí*ovina. Když se nesejdeme, tak se nesejdeme. Já nechci žádný pravidla. Nejsem přece na vojně. Žiju svobodný život. Tohle je prvotřídní kokotina,“ křičí na Jitku Bohdan.

Během Výměny vyplyne na povrch i to, že Martina tráví nejvíce času s Bóďou a na své děti zapomíná. „Mamka pořád říká, že za ní nepřijdu. Kdybych prý za ní chodila, tak by na nás měla čas, ale mě to tak nepřijde,“ brečí Martinina dcera.