Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Výměna manželek: Ztracená lesbická dcera, filcky a vši!

13. dubna 2012 | 05:00

Čtvrtá Výměna manželek bude plná zvířátek. Jak těch roztomilých, tak exotických, ale i nevítaných. Zatímco jedna domácnost žije na Šumavě se 140 zvířaty, v druhé mají hodně hluboko do kapsy, nepořádek, všudypřítomné špačky od cigaret a dokonce i vši a filcky. A do toho všeho se objeví ztracená lesbická dcera!

Výměna manželek pokračuje i tento pátek dalším dílem, natočeným během loňského roku, a tak se budeme moct v pořadu TV Nova podívat, jak to chodí v dalších dvou rodinách - u Rybářových a Hanouskových. Ani tentokrát nebude nouze o pořádně dramatické situace.

Rodina č. 1. - Miluše (39) a Pavel Rybářovi: Na cigarety se peníze najdou vždy

Rybářovi žijí v panelákovém bytě 3+1 v Liberci. Protloukají se životem, do kapsy mají často dost hluboko. Na svou velkou neřest však najdou prostředky vždy... "Když máme konflikty tak hlavně přes finance, peněz máme opravdu málo. Navíc jsme všichni kuřáci, takže i v tomto se ty peníze ztrácí. Manžel bez cigaret nevydrží ani náhodou," prozrazuje Miluše.

Manželka Miluše se z libereckého bytu přesunula na farmu v Pošumaví
Autor: TV Nova

Jejich vztah není idylický. Už dvakrát se rozvedli! "Buď dojde k tomu, že se definitivně rozejdeme nebo to bude klapat ještě víc," vysvětluje Miluše, proč přihlásila rodinu do Výměny manželek. A ve skříni mají jednoho kostlivce, který na ně během natáčení vypadne...

Rodina č. 2 - Štěpánka (42) a Jaroslav Hanouskovi: Žijeme se 140 zvířaty

Štěpánka s Jardou jsou takřka idylický pár. Snad jen na občasnou přísnost a ráznost partnerky si manžel na oko občas postěžuje
Autor: TV Nova

Žijí na Šumavě tak trochu odříznuti od civilizace, ale vůbec jim to nevadí. Na svém statku mají totiž Hanouskovi pořádně živo - starají se o 140 nejrůznějších zvířat, včetně pštrosů!

"Někdo si koupí auto, jede na dovolenou, my ne! Žijeme našimi zvířaty," vysvětluje manželka Štěpánka, na které jejímu partnerovi Jaroslavovi občas vadí snad jen to, že je poměrně přísná a razantní. Jinak je ale jejich vztah dobrý.

Zápletka: Ztracená lesbická dcera a vši

Miluši čeká tedy při Výměně pobyt na farmě. Jak si poradí s početným domácím zvířectvem?

Štěpánka v Liberci bude bojovat nejen s kuřáckým nešvarem a také nepořádkem, který se projeví v podobě vší a filcek. Ale čeká ji i urovnávání rodinných sporů.

Do panelákového bytu se totiž během vysílání vrací ztracená dcera Nikola, která utela před několika měsíci. Přivážejí jí prarodiče. Táta s ní však už v životě nechce mluvit. Proč? Kvůli její sexuální orientaci! Nikola je lesba, proto odešla z domova. Od matky i sourozenců, kteří ji mají rádi takovou, jaká je. Jenže Josef, hlava rodiny, je neústupný.

Jak to všechno dopadne? Dokonce odchodem náhradní manželky Štěpánky do hotelu! "Já bych tohohle chlapa hnala svinskym krokem, já bych o něj opravdu vidle neopřela," uzavřela svou návštěvu v sociálně slabé liberecké rodině po řadě rozporů jinak pohodová Štěpánka.

Video se připravuje ...
Zpoveď ztracené lesbické dcery • VIDEO: TV Nova