Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Výměna manželek: Jak žije Michaela, která zfackovala manžela

24. března 2012 | 19:32

V pátek večer rozjela TV Nova další řadu reality show Výměna manželek, ve které se na úvod představili manželé Sirotkovi a Klubalovi. Natáčení jejich výměny bylo dost emotivní, dokonce při něm lítaly facky a došlo i na lehkou erotiku. Jak ale žijí rodiny dnes? 

Když se po deseti dnech setkala Míša Sirotková opět se svým manželem, nebylo to příliš vřelé přijetí. Dokonce došlo i na facky. Rázná manželka měla již po krk svého nezaměstnaného manžela, který si šest let nebyl schopný nalézt práci. Jak žijí manželé z první letošní výměny dnes?

Míša a Tomáš Sirotkovi: Bez práce nejsou koláče

Tomáš (25) a Míša (27) žijí v Příbrami. Za jejich domácí nepohodou stojí především to, že je Tomáš dlouhodobě nezaměstnaný. "Manžel nechodí na brigády, nemá práci, zkrátka nemá stálý příjem," potvrzuje Míša, která je s dětmi na mateřské dovolené.

"Nic mě nebaví, nejradši bych seděl doma na p*****," přiznává bez okolků Tomáš, který každý den startuje obligátním rituálem - cigárkem a kávou. O to, co budou jíst jeho dvě dcerky, se přitom moc nestará...

Tomáš Sirotka a Michaela Sirotková, manželský pár z Příbrami (Výměna manželek 5: díl 1.)
Autor: Reprofoto TV Nova

"Chlap si myslim, že má živit rodinu," dodává nespokojeně Míša. Tomáš však raději chodí po barech a hernách.

Když ale během desetidenní výměny manželek dostane od Míšiny náhradnice, Venduly Klubalové, za úkol najít si práci, před kamerou to rázem jde.

Tomáš došel za svým bývalým zaměstnavatelem, od kterého před několika měsíci odešel. A dostal druhou šanci.

Kozy jako vozy

Tomášova manželka Míša se během Výměny sžívala s druhou rodinou, Klubalovými z Mělníka. Došlo zde však ke střetům mezi Míšou a dospívající Vendulou mladší, o které její dočasná matka prohlásila: "Ona se myslí, že je zlatíčko. Na přes držku je!"

A také k nechtěnému zranění, když si Míša narazila při kočkování s "dočasným" manželem Milanem prst. Milanovi však jinak jeho oblíbené pivečko, pro které přiznal slabost, tolerovala, i když ho v druhé polovině výměny donutila konzumaci zlatavého moku omezit.

V reality show Výměna manželek se Míša, jedna z účastnících se maminek, odhalila
Autor: Reprofoto TV Nova

A když se Milan vracel z hospůdky, nečekala na něj z paličkou v ruce, ale došlo i na lehkou erotiku. Jen v podprsence a tangách vyrazila Míša do bazénu, což překvapený Milan okomentoval slovy: "Ty v*le neblbni, ty máš kozy jako vozy," aby vzápětí dodal: "Ale manželka má určitě lepší."

Nakonec padaly i facky

V pořádné drama se pak ale strhlo závěrečné posezení, kdy měly oba páry zrekapitulovat výměnu.

Míša se nepříliš vybraným slovníkem pustila do nepracujícího partnera, kterého označila za lempla. A padaly i facky a nakonec došlo i na vyhrožování: "Já už s ním nebudu," tvrdila přesvědčeně Míša. Na Tomáše se prý těšila jen minimálně. 

Míšin manžel jen bezradně přihlížel: "Ona si furt myslí, že za všechno můžu jenom já." Chvíli to tak vypadalo na rozvrat rodiny, který se ale po natáčení nekonal a Míša vzala Tomáše na milost.

Život Sirotkových po výměně

"Aktuálně je to u nich stále jako na houpačce. Navíc jejich finanční poměry jsou prazvláštní. Ani jeden z nich nepracuje," prozradila po odvysílání pořadu druhá vyměněná manželka Vendula o rodině Sirotkových z Příbrami, do které na 10 dní zavítala.

Je tak pravděpodobné, že i nadále mají Sirotkovi poměrěn hluboko do kapsy a příliš se nezlepšil ani stav domácího vybavení, které Vendula na návštěvě v rodině kritizovala. Třeba v kuchyni totiž chyběly základní pomůcky pro vaření.

"Upřímně řečeno jsme s Michaelou každé z jiného těsta a už bychom si neměli co říct. Když se kamery zapnuly, chovala se Michaela úplně jinak. S manželem si pořád lhali. Když je schopná uvalit svému muži takovou facku, tak to o něčem vypovídá," dodala Vendula.

Vrátila se však také k tomu, co Tomášovi vyčítala již během natáčení - že se nedokáže pochlapit: "V momentě, kdy mu dala facku, tak jsme všichni seděli s otevřenou pusou a čekali jsme, co se stane. A jediné, co její manžel udělal? Odešel!"

Režisérka pořadu Jana Rezková k tomu pro Tn.cz dodala, že neví, zda Výměna rodině skutečně pomohla: "V Příbrami nemám zprávy a ani to nedokážu odhadnout. Já se obávám, že tam vztah byl poměrně dost narušený a je to jenom o nich a jestli dokážou spolu komunikovat i na jiné úrovni, než kterou jsme my bohužel viděli." Sirotkovi se po odvysílání pořadu odmlčeli, neberou telefon a žijí dál vlastním životem.