Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Výměna manželek se vrací a pořádně zostra: Budou lítat facky!

23. března 2012 | 17:27

Pořádně zostra vtrhne dnes večer na televizní obrazovky další řada populární reality show Výměna manželek. Během nové dávky nejrůznějších emocí dojde tentokrát dokonce i na facky! Diváci se tedy mají opět na co těšit.

Již pátá řada reality show Výměna manželek startuje dnes večer ve 20:00 na TV Nova. Stejně jako dřív se i v ní představí dva manželské páry, které si na 10 dní prohodí své partnery. V lecčems však půjde o unikátní podívanou.

Pár č. 1 - Michaela a Tomáš Sirotkovi: Hlava rodiny hledá zaměstnání

Bydlí v příbramské městské části Březové hory v bytě 3+1 a žijí spolu šest let. Vychovávají spolu dvě holčičky, Vanesu (4) a Natálku (8), kterou má Míša (27) z předchozího vztahu.

Charakteristické znamení rodiny? Hlava rodiny je registrovaná na Úřadu práce a již šest let marně hledá zaměstnání. A Míše už s partnerem pomalu a jistě dochází trpělivost...

Tomáš Sirotka a Michaela Sirotková, manželský pár z Příbrami (Výměna manželek 5: díl 1.)
Autor: Reprofoto TV Nova

"Nechodí na brigády, nemá práci. Zkrátka nemá stálý příjem a chlap má přece živit rodinu. Buď se to změní natolik, že to půjde, nebo si sbalím svých pár švestek a ukončím to," sdělila rázně Míša.

"Nemakačenko" Tomáš přitom působí apaticky, nic moc ho nezajímá, nic ho nebaví. Probere ho konfrontace s jinou partnerkou?

Pár č. 2 - Vendula a Miloslav Klubalovi:  Manžel si rád zajde na pivko

Vendula (38) žije s Milanem již deset let v rodinném domě na kraji Mělníka. A o svém partnerovi nezastírá: "Můj muž si rád zajde na pivo. Upřednostňuje kamarády před rodinou."

Vendula Klubalová a Miloslav Klubal, manželský pár z Mělníka (Výměna manželek 5: díl 1.)
Autor: Reprofoto TV Nova

Starají se přitom o tři děti, na kterých Vendy vadí především jejich nepořádnost a od natáčení si slibovala, že se alespoň jejím ratolestem po mamince zasteskne.

Navrch pak dodává: "Žijeme strašným stereotypem." Ten rozhodně natáčení Výměny manželek nabouralo.

Zápletka: Budou padat facky!

Hlavní zápletka je tedy jasně daná. Zaostřeno tentokrát bude na partnery obou maminek. Nezaměstnaný Tomáš pak manželku Michaelu vytočí až do takových obrátek, že budou dokonce padat facky. 

Situace se totiž vyhrotí při tradičním závěrečném posezení mezi osmi očima, kterého se účastní oba manželské páry, aby si sdělili své dojmy z výměny.

Maminka Míša při něm neudrží nervy na uzdě a popustit nechá i svému jadrnému slovníku: "Ty v*le já bych ti ji takovou řízla Tomáši," křičí na svého partnera. "Přestaň mě k**va s*át!"

Důvodem nespokojenosti bude právě manželova nezaměstnanost. A od slov není daleko k činům. "Během šesti let se mnou sis tu práci nemohl najít?", běduje Míša a vytahá svého partnera pořádně za límec...

Jde vůbec o první bitku v historii pořadu, i když k ní už kolikrát bylo velmi blízko. Jeden ze členů natáčecího štábu přitom vzpomíná: "Dokonce jsme museli na plac zavolat ochrannou službu."

V 1. díle nové série Výměny manželek to bude pořádně jiskřit: Dojde i na facky!
Autor: Reprofoto TV Nova

Co všechno nás čeká v 5. řadě?

Vedle emocemi napěchovaného 1. dílu nás během dalších pátečních večerů čekají i další zajímavá natáčení.

Podíváme se třeba, jak si povede maminka Monika (36) v romské domácnosti, v pořadu se představí i lesbický pár, který se stará o pět dětí. Již klasickým scénářem je pak výměna mladé pražské slečny Jany, odeslané na venkovskou farmu, kde se však tentokrát zavítá do početné rodiny hned s deseti dětmi!