V létě jezdí na speciální tříkolce, nyní zkouší lyžovat a pravidelně cvičí na ledě!
Vše to začalo u televize… Malý Míša si totiž oblíbil hokej, konkrétně pardubický tým. A to dokonce takovým způsobem, že se z něj stala jeho velká motivace!

Před rokem Blesk navštívil malého Míšu poprvé a hned se začalo u sportu a hokeje... „Už od doby, co začal mluvit, tak je pro něj hokej to nejdůležitější v životě,“ říká tatínek Michal. „Pardubice do toho. Už jsem s nimi jednou i trénoval,“ pochlubil se tenkrát Blesku sám Míša s tím, že v létě jezdí na speciální tříkolce.
Smrtelně vážně

A že to s hokejem myslí malý bojovník smrtelně vážně se rozhodl předvést i Blesku. Pozval ho totiž na svůj trénink na chrudimský stadion. „Míša se pustil do své druhé sezony sledgehokejové přípravy. V jeho podobě je to spíš o tom naučit se na sledge sedačce a zejména posílit horní polovinu těla, zejména ruce,“ popisuje tatínek Michal.

A co na trénink říká sám malý sportovec? „Baví mě to hrozně. Trénovat chodím každou sobotu. Ruce mě pak nebolí, ale je mi z toho zima,“ popsal a rovnou pokračoval: „Jako odměnu pak od tatínka dostanu puk a na konci tréninku si s ním můžu hrát.“