Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Aukce unikátních fotografií: Poslední minuty do konce, přihoďte a získejte sběratelský kousek

17. prosince 2013 | 05:00

Galavečer Blesk Srdce pro děti je sice už minulostí, dobrý pocit z pomáhání přetrvává a je doslova milionový! Pomáhání však nekončí, peníze pro nemocné děti můžete posílat i nadále. Můžete se zapojit třeba do dobročinné aukce a vydražit některou z fotografií.

Aukce pěti fotografií končí za pár hodin, proto máte nejvyšší čas k přihazování, pokud se do aukce rozhodnete zapojit. Vydražte jednu z exkluzivních fotografií od známých českých fotografů! Největší úspěch zatím zaznamenal akt se sněhovými vločkami od fotografky Lucie Robinson. Cena náladové zimní fotky se vyšplhala už na 10 tisíc korun.

Až daleko za ní je zimní fotografie od Roberta Vana, jejíž aktuální cena je 2200 korun. Rozkošný vánoční snímek miminka od fotografa celebrit Jana Tůmy je už na 1500 Kč, stejně jako fotka od Lenky Hatašové, která má název Díky andělům. Snímek dvorní fotografky Reflexu Nguyen Phuong Thao můžete získat už za 500 korun.

Pokud ještě nemáte dárek pro své blízké, máte jedinečnou příležitost. Taková fotografie je jistě velmi potěší. Aukce Blesku končí už dnes!

>>>>>VSTUP DO AUKCE ZDE>>>>>

Video se připravuje ...