Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Benefiční galavečer Srdce pro děti

Karel Gott vystoupí na benefici pro Srdce pro děti
12. prosince 2012 | 09:54

Benefiční galavečer Srdce pro děti se uskuteční na podporu projektu BLESK SRDCE PRO DĚTI a obecně prospěšné společnosti Život dětem v neděli 15. prosince 2013 od 20.00 hod. v přímém přenosu na obrazovkách TV Prima z prostor Smetanovy síně Obecního domu.

Benefiční galavečer je koncipován jako zábavný předvánoční večer, na kterém vystoupí přední čeští umělci - Karel Gott, Tomáš Klus, Miro Žbirka, Petr Kolář, Petra Janů,  4TET, Hana Zagorová, Štefan Margita, Pavel Šporcl, Vilém Čok, Eddie Stoilow, Adam Mišík, Diana Kalashová a další významní zpěváci.

Součástí celého večera je živé call centrum, do kterého televize Prima family vybrala z úspěšného seriálu Cesty domů a Drahá tchýně nejoblíbenější herce a herečky jako je Markéta Hrubešová, Pavel Kříž, Jana Švandová, Sabina Laurinová, Kamila Špráchalová, Marie Doležalová, Filip Čapka, Jan Vlasák, ….. a další známé tváře televize Prima family, ke kterým patří např. Tereza Pergnerová, Járo Slávik, Iva Pazderková, Martin Dejdar, Iva Kubelková, Karel Voříšek, Klára Doležalová, Eva Decastelo a další.

Ti se pro slavnostní večer společně se zpěváky Karlem Gottem, Tomášem Klusem, Miro Žbirkou, Petrou Janů a dalšími vystupujícími zpěváky stanou v přímém přenosu operátory v call centru, odkud povedou přes telefonní spojení dialogy s telefonujícími dárci finančních prostředků.

Galavečerem televizní diváky provede Libor Bouček.

Další informace o projektu benefičního galavečera – Srdce pro děti najdete na adrese: www.zivotdetem.cz.

Video se připravuje ...