Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Projekt Blesk Srdce pro děti: Díky vám jsme vybrali 9,5 milionu!

18. prosince 2011 | 05:00

Během slavnostního galavečera, na kterém zazpívala celá řada hvězd českého hudebního nebe, se i díky Vám, čtenářům Blesku, vybralo bezmála 10 milionů korun, které pomohou handicapovaným dětem. Můžeme přitom doufat, že tuto částku se podaří překonat, protože i nadále můžete posílat dárcovské sms. Děkujeme!

Televizní diváci mohli v průběhu večera, který moderovala Tereza Kostková s Vlastou Korcem, sledovat příběhy devíti vybraných nemocných dětí, které potřebují pomoc. Jejich příběhy přinášel Blesk v průběhu roku. Každé z dětí mělo svého patrona z řad slavných osobností, se kterým se v rámci projektu mohlo i setkat.

Celým galavečerem se prolínaly dvě linie. Tou první byl přenos vánočního koncertu z Goja Music Hall, na kterém vystoupily hvězdy jako Karel Gott, Lucie Bílá, Michal David, Ewa Farna a mnoho dalších. Hudební vystoupení pak doplňovaly živé vstupy z call-centra, které vzniklo v dekoracích seriálu TV Prima Cesty domů. Zasedly do něj tři desítky osobností, které po celý večer přijímaly telefonické hovory a zapisovaly si darované částky. A všichni měli velmi napilno, díy vám, spřáteleným projektům a sponzorům se podařilo vybrat neuvěřitelných devět a půl milionu korun! Děkujeme.

Stále můžete pomoci! Pošlete jakoukoliv částku na účet 83297339/0800, pod var. symb. 1234, či můžete přispět dárcovskou SMS ve tvaru: DMS SRDCEPRODETI na 87777 (cena dárcovské SMS činí 30 Kč).

Příběhy dětí, které potřebují vaši pomoc najdete zde:



Autor: ljš
Video se připravuje ...