Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Magická noc: Karel Gott se třásl strachy z tance s andílky 5Angels!

15. prosince 2010 | 21:25

Charitativní show Magická noc projektu Srdce pro děti - noc plná hudby, kouzel a největších hvězd českého showbyznysu v čele s Karlem Gottem - skončila a přinesla magických 5 460 867 korun pro nemocné děti. Vystoupila spousta umělců české popové i taneční scény. Například Karel Gott se přiznal, že se bál tance s dívkami skupiny 5Angels, se kterou zpíval! Prý si do poslední chvilky trénoval taneční kroky na chodbě.

22:00 Online přenos Blesk.cz končí. Děkujeme, že jste s námi strávili večer plný kouzelné hudby a vánoční pohody věnovaný dětským nemocnicím. Přejeme vám hezký zbytek večera!

21:55 A je tu velké loučení. Celkově se vybralo úžasných 5 460 867 korun! Děkujeme! Na jeviště přišli všichni zpívající účinkující dnešního večera a loučí se s diváky písní.

21:52 Na pódiu se vyhlašují výherci SMS soutěže o hodnotné ceny. Ta spočívala v tom, že se mělo hádat, kolik srdíček se vešlo do tuby. A kolik to bylo? 1877! Kdo bude ten šťastný? Výhercům přijdou SMS zprávy.

21:52 Mezi posledními vystoupila Leona Machálková, která zazpívala píseň z muzikálu Monte Cristo. Leona byla jednou z celebrit, která se v projektu Srdce dětem angažovala nejvíce.

21:44 Petr Hapka sklidil od diváků bouřlivý potlesk! Škoda, že se nerad ukazuje.

21:42 Muzikant Petr Hapka, který se normálně na veřejnosti skoro vůbec neobjevuje a v tichosti někde tvoří oblíbené písničky, stojí na jevišti a zpívá svou známou skladbu Kocour se schoulil na tvůj klín.

21:39 Petr Vondráček už ukončil SMS soutěž o byt, automobil, elektroniku nebo zájezd. Výherce bude vyhlášen na konci večera.

21:31 Karel Gott prozradil, že byl z tanečního vystoupení s 5Angels tak nervózní, že si zkoušel kroky do poslední chvíle na chodbě! Řekl také, že se nezúčastní dnešní afterparty, jelikož musí odjet na další vystoupení. Holt Mistr má prostě napilno...

Ewě Farné to opravdu slušelo.
Autor: Blesk - David Malík, Martin Mithofer

21:30 A přišla další všemi očekávaná celebrita - Ewa Farna! Mladá zpěvačka si protentokrát odpustila rockerský look. Ve velkých brýlích vypadá jako vzorná školačka. I když ta minisukně...

21:28 Na projekt Srdce pro děti už bylo vybráno neuvěřitelných 4 661 350 korun! Děkujeme!

21:26 Oblažit diváky zpěvem přišel i Petr Bende. Dokonce si přinesl i kytaru a naživo se na ni doprovází. Jeho hlas je pohlazením na duši.

21:21 Skupina Turbo je známá ostřejšími skladbami, ale na dnešní večer věnovaný dětem si připravila hezkou lyrickou písničku, za kterou od diváků sklidila bouřlivý potlesk. Jako taneční doprovod se na pódiu předvedla Libuška Vojtková.

21:17 Na jeviště Tesla Areny přicházejí další a další dárci. Vypadá to, že večer Magická noc bude mít velký úspěch a pomůže spoustě nemocným dětem.

21:13 Na pódiu je teď pěkně horko. Ne, nevrátila se Pyroterra, ale svůdně tam tančí Yemi AD a JAD Dance Company. Tanečnice jsou velice spoře oděny a předvádějí sehranou sexy show.

21:11 Tak to byla show! Karel Gott to pěkně roztočil a dívky mu skoro nestačily! Je vidět, že má Mistr hudbu v krvi.

Karel Gott a 5Angels společně zaspívali píseň Hvězdný rej.
Autor: Blesk - David Malík, Martin Mithofer

21:08 Karel Gott se vrací na scénu a s ním i pětice andílků z 5Angels a jejich premiéra společné písně s názvem Hvězdný rej. Holky umějí velmi dobře tančit a Karel Gott nechce zůstat pozadu a směle se hýbe do rytmu. Choreografii k vystoupení jim vymyslel tanečník Yemi AD.

21:05 A je tu druhý reklamní blok. Pořad je zatím nadupaný perfektními vystoupeními a skvěle šlape.

21:00 Na pódiu se se svým vystoupením objevil Philip Maxx. Zpěvák se určitě stane idolem dívčích srdcí - jako by jednomu z členů známé chlapecké skupiny Backstreet Boys z oka vypadl!

Italská zpěvačka Mista zazpívala nádherně.
Autor: Blesk - David Malík, Martin Mithofer

20:58 Mladá zpěvačka Mista předvedla našlápnutou show! Ještě není moc proslavená, ale určitě o ní ještě uslyšíme, zpívala výborně!

20:50 Tak ti to s ohněm opravdu umějí! Pyroterra opět předvedla, že má talent!

20:46 Na jeviště opět vplula ježibaba, která uvedla i dívčí skupinku 5Angels, a vyzvala Pyroterru s další z jejich ohnivých show, kterými nás oslňovala už v soutěži Česko Slovensko má talent. Čím nás ohnivci překvapí tentokrát?

20:42 V první reportáži navštívil nemocnici Karel Gott, druhá ukázala, jak potěšil děti v mladoboleslavské nemocnici zpěvák Petr Kolář. Ten rovnou i zazpívá píseň o kometě.

20:32 Na řadě je předávání šeků. Sponzoři se plácli přes kapsu, Vondráček ale stejně radši znovu vyzývá diváky, aby posílali dárcovské SMS zprávy.

Na pomoc dětem přispěchala i skupina 5Angels
Autor: Blesk - David Malík, Martin Mithofer

20:29 Na jevišti už řádí pětice holčiček 5Angels. Jsou roztomilé a talentované.

20:26 V moderování Petra Vondráčka občas vystřídá obří koule zavěšená uprostřed pódia. Zatím nebylo divákům vysvětleno, co má "mluvící" těleso představovat, ale třeba se to během večera dozvíme.

20:22 A je tu Karel Gott! Kdo čekal, že se několikanásobný Slavík na jevišti objeví až jako zlatý hřeb večera, zmýlil se. Rozhodl se pro děti zazpívat hned na začátek známou píseň Kdepak, ty ptáčku, hnízdo máš. V bílém obleku vypadá opravdu jako Bůh.

20:21 Mezi diváky sedí i Bára Štěpánová s manželem, fotograf Jakub Ludvík a modelka Iveta Lutovská s přítelem.

Večer zahájila generálni ředitelka Ringier Axel Springer CZ Libuše Šmuclerová.
Autor: Blesk - David Malík, Martin Mithofer

20:17 Na jeviště byla pozvána Libuše Šmuclerová. Generální ředitelka Ringier Axel Springer CZ vysvětluje, jak vznikl projekt Srdce pro děti, v rámci kterého dnes probíhá Magická noc, a jak je s ním spojen Blesk. Petr Vondráček divákům připomíná, jak se posílají dárcovské SMS zprávy.

20:12 Jako první vystoupila taneční skupina, která se proslavila účastí v soutěži Česko Slovensko má talent, Mighty Shake. Partička si na sebe zase oblékla robotické kostýmy a předvedla skvělou show.

20:09 Sice s drobným zpožděním, ale Magická noc právě začíná a s ní i ONLINE přenos Blesk.cz!

 


Děkujeme, že pomáháte! Právě díky vám, čtenářům, je projekt Blesku Srdce pro děti tak úspěšný. Peníze, které se během roku scházejí přes dárcovské esemesky i z příspěvků na speciální účet, končí díky Blesku přesně v těch v rodinách, které to tak moc potřebují.

 

Stejně tak, jako je už třetí rok úspěšný projekt Blesku Srdce pro děti, je velkou pomocí tisícům dětí i benefiční show Srdce pro děti Magická noc. Vybraná suma, která se nasbírá během listopadu, prosince a včerejšího přímého přenosu, poputuje na pomoc čtrnácti nemocnicím v celém Česku!

Na co se můžeme během Magické noci těšit? Vystoupí například taneční skupina Mighty Shake, která se účastnila soutěže Česko Slovensko má talent, uslyšíme duet Karla Gotta a pěvecké skupiny pěti holčiček 5Angels s názvem Hvězdný rej a písničku si připravila i Leona Machálková.

Pomozte i vy!

Zašlete dárcovskou SMS (DMS) ve tvaru
DMS SRDCEPRODETI
na číslo 87777

Cena jedné SMS je 30,-Kč, na projekt Srdce pro děti půjde 27,- Kč.

Autor: tuš, mivr
Video se připravuje ...