Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podzim ve znamení pouštění draků!

1. října 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Podzim a pouštění draků k sobě neodmyslitelně patří. Proto vezměte svou rodinu a přijďte se spolu podívat na podzimní drakiády, které pro děti i dospělé připravil virtuální operátor SAZKAmobil. Drakiády se Šťastnou SIMkou se můžete zúčastnit v sobotu 3. října na Sychrově a v sobotu 10. října v Praze Letňanech. V neděli 27. září již proběhla první drakiáda ve Velkém Meziříčí.

Užijte si den s celou rodinou!

Pouštění draků, bohatý doprovodný program, nejrůznější soutěže a malování draků – to vše si užijete na letošní drakiádě se Šťastnou SIMkou. Připraveno bude i bohaté občerstvení, pro maminky limonáda, pro tatínky pivo a opékání buřtů a děti si zas pochutnají na žluté cukrové vatě.

Krásné odpoledne na zámku Sychrov

V sobotu 3.10. se v rámci sychrovských Slavností Jablka uskuteční další drakiáda se Šťastnou SIMkou. Celodenní akce bude probíhat na přímo na zámku Sychrov a bude zaměřena na zdravý životní styl a zábavu ve spojitosti s jablečnými produkty, které zde představí přes 80 vystavovatelů z regionu.

Autor: Sazka

Pro návštěvníky akce budou připraveny rodinné soutěže, hudební doprovod známých kapel v čele s paní Martou Kubišovou a speciální výstava fotek Jablka z New Yorku od úspěšné fotografky Alžběty Jungrové. Fotbalí fanoušci určitě mile ocení návštěvu hráčů FC Slovan Liberec.

Hrajte a vyhrajte!

Pro hosty pražské i sychrovské drakiády je připravena soutěž o mobily a plyšáky. A jak si můžete zahrát? Stačí si předem koupit Šťastnou SIM kartu od SAZKAmobilu. Na vybraných obchodních místech společně se SIM kartou obdržíte draka, kterého si můžete libovolně vymalovat přiloženými fixy.

Autor: Sazka

Soutěžit se dá také s vlastnoručně vyrobeným drakem s motivem Šťastné SIMky. Při pouštění draků nezapomeňte vše zaznamenat a nahrát fotografie na stránky www.drakiada.sazkamobil.cz. Nahrané fotky můžete prostřednictvím tlačítka na obrázku poslat svým blízkým a sbírat tak hlasy.

Více informací o drakiádách, soutěži a místech, kde lze předplacenou kartu s dárkem zakoupit, naleznete zde.

 

 

 

Související články