Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozvíjejte dětské vědomosti už od útlého věku!

25. září 2015 | 11:17
Prezentace klienta |

Pořiďte dětem revoluční tablet, se kterým se budou učit a vyrůstat. Díky nové vzrušující technologii Smart Stages, která umí měnit fáze učení až ve třech úrovních podle toho, jak děti rostou. Samy si mohou vybrat z aplikací, které nabízejí učení písmen, prvních slov, názvů zvířátek a mnohem více!

Efektivní učební pomůcka!

Děti si tablet Směj se a Poznávej mohou rozsvítit a tancovat na písničky nebo různé fráze, které jim pomohou trénovat rytmické a motorické dovednosti.

Tablet je vybaven technologií Smart Stages, která dokonale přizpůsobuje naučný obsah podle toho, jak vaše ratolest roste. V rámci tří úrovní hry najdete celou řadu písniček, vět a zvuků, které se hodí pro různé fáze vývoje a tak je tablet ideální hračkou pro děti od 12 do 36 měsíců.

Pomocník „Směj se a Poznávej“ v bodech

• Učí děti písmenka, první slůvka, zvířátka a mnohé další!
• Spousta hudby, vět a veselých zvuků!
• Je vybaven technologií Smart Stages – naučný obsah se mění, jak dítě roste!
• Tři úrovně hry nabízejí maličkým vždy nové písničky, věty a zvuky
• Jsou potřeba 3 baterie typu „AA“

Autor: Fisher-Price

Úroveň 1 – Objevování – od 12 měsíců
Dítě se za objevování dočká odměny v podobě veselých zvuků, vět a písniček. Dítě může stisknout jakékoliv tlačítko s písmenky abecedy a uslyší tak první slůvka.

Úroveň 2 – Povzbuzení – od 18 měsíců
Tato úroveň nabádá dítě k hledání písmenek a předmětů! Hudební a zvukové pochvaly dítě za hravé hledání a učení odmění. Stiskněte tlačítka a uslyšíte pokyny jako např. „Najdeš opičku?“

Úroveň 3 – Hraní – od 24 měsíců
Stejně jako opravdový tablet – ale daleko zábavnější! Realisticky ztvárněný tablet s plochou obrazovkou podporuje hravé napodobování a představivost již od útlého věku. „Íhahá! Umíš řehtat jako kůň?“

Tato šikovné elektronická hračka je k dostání na webových stránkách www.fisher-price.cz za skvělou cenu 599,- CZK!