Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující experiment! Také by vaše dítě odešlo s cizím člověkem?

Děti možná věděly, že bavit se s cizími lidmi nemají, ale roztomilému štěněti odolat nedokázaly.
5. května 2015 | 12:01

Neznámý muž po dohodě s matkami zkoušel na dětském hřišti odlákat jejich dítě. Rodiče byli vesměs přesvědčeni, že jejich potomek ví, že se s nikým cizím bavit nemá, a že proto s mužem nikam nepůjde. Mýlili se! Video se sociálním experimentem ukazuje, že by odešly prakticky všechny děti, protože muž je nalákal na roztomilé štěňátko a slíbil jim, že o kus dál jich má ještě více. 

Schválně se podívejte na tohle video. Nepotřebujete umět anglicky, abyste pochopili, o co v něm jde. Muž s roztomilým bílým pejskem přichází na dětské hřiště a chce vyzkoušet, zda děti chápou, že se nemají bavit, natož odcházet s někým cizím. 

Mužem není nikdo jiný než internetový vtipálek Joey Salads, který zásobuje YouTube videi s různými sociálními experimenty a vtípky. Tentokrát se dovolil rodičů, jestli může odlákat pomocí svého psa jménem Donuts jejich děti. 

Všichni rodiče, alespoň ti, kteří jsou zachyceni na videu, se shodli v tom, ať to muž klidně vyzkouší, protože jejich děti se s cizím mužem bavit nebudou. Vždyť je před něčím podobným neustále varují. 

Jenže ve skutečnosti se všechna jejich zlatíčka okamžitě začala rozplývat nad psem. A když přišla nabídka toho, že muž jich má někde ještě více a že se s nimi mohou jít pomazlit, nedokázali kluci ani holky odolat. Rodičům nezbylo než jen šokovaně přihlížet. 

Autor: red