Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mikulášská nadílka: Co dát dětem do punčochy? Poradíme vám

3. prosince 2014 | 14:00

Už v pátek nastane ten dětmi toužebně očekávaný okamžik, kdy se ve dveřích objeví Mikuláš v doprovodu anděla a čerta chrastícího řetězy. Snad každé dítě očekává, že mu nadělí balíček s dobrotami. Jenže co do něj dát?

Pro "zlobidla" je tradičním dárkem uhlí. Máte-li takového nezbedníka doma, není co řešit, ale co nadělit dětem, které byly celý rok pilné a plnily sliby, které daly čertovi před rokem? Inspirujte se v naší galerii!

Adventní kalendář HARIBO potěší každé dítě. 300gramový kalendář seženete v supermarketech za 199 korun.
Autor: archiv
Každému dítěti budou zářit oči radostí, když uvidí adventní kalendář, který právě pro tuto příležitost připravila jedna z nejznámějších společností ve světě cukrovinek HARIBO. Ten vaše ratolesti potěší každé adventní ráno až po Štědrý den. Originální kalendář s 24 okénky v sobě ukrývá různá sladká překvapení, která dětem pomohou zkrátit čekání na Ježíška a vylákají je každý den z postele.

Produkt ze speciální vánoční edice nabízí každý den akorátní porci různých druhů bonbonků, jako jsou HARIBO Goldbären Minis, HARIBO Christmas Minis, HARIBO Tropi Frutti Minis, MAOAM Würfe, MAOAM Pinballs a další. 300gramový kalendář seženete v supermarketech za 199 korun.

Adventní kalendář LEGO FRIENDS seženete od 429 do 725 Kč
Autor: archiv
Pokud ale nechcete dítě podporovat v konzumaci sladkostí, kterých stejně dostane spoustu od babiček a tetiček, kupte jim adventní LEGO kalendář. Vybírat můžete hned ze tří řad - Friends, Star Wars a City, takže uspokojíte i ty nejnáročnější. LEGO kalendáře pořídíte v ceně od 429 do 860 korun.

Další inspiraci najdete v galerii: