Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Konec strachu ze tmy: Svítícího kamaráda si děti zamilují!

17. října 2014 | 14:00
Prezentace klienta |

Maminko, já se bojím! Tohle větu slyšel v noci asi každý rodič. Není přitom tak těžké, děti jejich obav zbavit. Stačí jim do pokojíčku pořídit nějaké to malé noční světýlko. Nejlepší je takové, které vypadá jako jejich kreslený kamarád. A když je ještě bezpečné a měkké na dotek, takže s ním mohou usínat v objetí, je strach ze tmy rázem ty tam.

Svítící kamarád
Autor: PHILIPS
S ideálním řešením, jak doslova "hravě" překonat dětský strach ze tmy, strašidelných bubáků a děsivých stínů, přišla společnost Philips. Jejich lampička SoftPal se rychle stane nejoblíbenějším kamarádem vašeho dítěte, který tlumeně osvětlí jejich pokoj a uklidní tak jejich vystrašenou dušičku.

Kamarád Mickie, roztomilá Minnie, příšerák Sulley nebo vykuk Mike si rychle najdou cestu k jejich srdíčku a stanou se jejich nerozlučnými přáteli. S roztomilou přenosnou, měkkou lampičkou mohou vaše děti klidně a bezpečně usnout bok po boku. Se svítícím kamarádem ani cesty na záchod už nebudou noční můrou.

Výrobek vytvořený pro děti

  • Svítidlo SoftPal bylo navrženo speciálně pro děti. Vnese do pokojíčku příjemné světlo, které přispěje k pocitu bezpečí, když je čas usnout. Vhodné rovněž na cesty autem.
  • Svítidlo Softpal je měkký a přítulný svítící kamarád, který neobsahuje žádné nebezpečné bisfenoly.

Svítící kamarádku Minnie si zamilují všechny holčičky. Vnitřní světlo příjemně prosvítí pokoj a zajistí klidný spánek.
Autor: Philips

  • Prosviťte noc jednoduchým otočením svítidla SoftPal. Světlo LED skryté uvnitř se zapíná a vypíná každým pohybem ruky.
  • Posaďte svítidlo SoftPal do jeho dokovací stanice a stisknutím tlačítka se automaticky spustí indukční nabíjení. Jakmile se svítidlo SoftPal plně nabije, indikátor světla na doku se automaticky vypne.
Více informací i seznam obchodů, ve kterých svítícího kamaráda pořídíte, najdete na www.sviticikamarad.cz.
Svítící kamarád
Autor: PHILIPS