Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zpátky do školy: Oblečte děti stylově a prakticky!

21. srpna 2014 | 06:00

Dva měsíce jsou skoro pryč a škola pomalu, ale jistě klepe na dveře. Inspirujte se našimi tipy a pořiďte svým dětem stylové a zároveň pohodlné oblečení podle současných trendů.

Léto uteklo jako voda a za pár dní už zase vypukne každodenní maratón ranního vstávání a vypravování svých ratolestí do školy. Proto je právě teď ideální čas na to, pořídit svým miláčkům nové oblečení, ve kterém budou ve škole za princezny a frajery. Vybraly jsme pro vás kousky, které splňují i ty nejvyšší nároky malých znalců módy, navíc jsou praktické a poměrně snadné na údržbu.

Co nesmí chybět

Základem podzimního šatníku dívek jsou bezesporu praktické džíny nebo kalhoty s potiskem. Nesmí chybět ani tričko s potiskem, elegantní svetřík a nepřehlédnutelné doplňky. V chlapecké skříni by zase měly být kostkované košile, pruhovaná trička a frajerské mikiny či svetry. 

Lindex, 699 Kč.
Autor: archiv firem

Za stovku i tisícovku

Trendy dětské oblečení pořídíte klidně za pár kaček, a to například v hypermarketech Tesco, nebo v modním obchodě Mango, kde mají na dětské hadříky atraktivní slevy. Naopak dražší kousky na vás číhají například v obchodech Lindex či Zara, kde své malé princezně můžete koupit nadčasový trenčkot, za který však zaplatíte minimálně tisíc korun. Ale, co bychom pro ty roztomilé človíčky neudělaly, že?

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!