Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zlatíčka 2014: Bitva o vítězství vrcholí! Pořadí se mění každou minutu

23. června 2014 | 22:08

Už jen několik hodin nás dělí od "finálové čáry" nejpopulárnější soutěže všech rodičů a prarodičů na internetu Zlatíčka. Máte poslední možnost zamíchat pořadím a rozhodnout svými hlasy o tom, kdo letos získá titul. V úterý 24. června ve 12 hodin hlasování skončí.

V celorepublikovém SMS finále nyní bojují o vaše hlasy tři nej zlatíčka z každého kraje, celkem tedy 42 finalistů. Jen tři z nich, kteří obdrží nejvíce SMS hlasů, si mezi sebou rozdělí skvělou výhru, a to 55 tisíc korun. Kteří to budou? O tom rozhodnete právě vy!

Od pátku se hodně změnilo. Vaše hlasy úplně zamíchaly pořadím. Na první pohled neotřesitelné pozice některých favoritů soutěže Zlatíčka 2014 vzaly během pár hodin za své. O první místa teď bojují dvě princezny z Pardubického kraje. A na paty jim těsně šlape kráska Z Moravskoslezského kraje.

Nic ještě není vyhráno!

Žádný ze soutěžících profilů to ale nemá zatím jisté, i ti největší outsideři mají stále šanci dostat se do čela soutěže. Jejich osud právě držíte ve svých rukou v podobě mobilního telefonu. Stačí jen poslat SMSku! Nejlépe ovšem bude, když svému favoritovi vytvoříte co nejpočetnější hlasovací tým. Jak? Oslovte prostřednictvím sociálních sítí, např. Facebooku nebo Twitteru, a emailů všechny své přátele i známé a požádejte je o hlasy. Když například sestavíte tým 50 lidí, kteří během jedné hodiny pošlou každý třeba jen 5 esemesek, přibude vašemu favoritovi na kontu rázem 250 hlasů. A to už může konečným pořadím pořádně zamíchat!

Jak hlasovat

Pokud chcete svému favoritovi poslat hlas (cena 1 SMS je 10 Kč vč. DPH), stačí zaslat na číslo 907 99 10 textovou zprávu ve tvaru:

ZLATICKO(mezera)ID PROFILU

Příklad: ZLATICKO 188

Tvar příslušné SMS najdete také pod každým ze soutěžních profilů.

Výhodné balíčky

Pokud chcete poslat najednou víc hlasů za zvýhodněnou cenu, zašlete SMS ve stejném tvaru na jedno z níže uvedených čísel:
907 99 50 (získáte 6 hlasů) - cena 1 SMS je 50 Kč vč. DPH
907 99 80 (získáte 10 hlasů) - cena 1 SMS je 80 Kč vč. DPH

Galerii soutěžních profilů, podrobné informace a pravidla soutěže naleznete na internetových stránkách soutěže www.bleskprozeny.cz/zlaticka.