Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zlatíčka 2014: Dobojováno! Zlatíčkem Česka je Veronika (9)

Zlatíčkem Česka pro rok 2014 se stala devítiletá Veronika z Pardubického kraje
24. června 2014 | 12:30

Šestý ročník oblíbené soutěže skončil a Zlatíčka už mají svou vítězku. Poslední hodiny hlasování byly však více než napínavé. Tajemně se tvářící Veronika (9) z Pardubického kraje si však nakonec získala nejvíc příznivců, a titul Zlatíčko roku 2014 tak patří jí.

Bylo to hodně napínavé! A stejně jako v minulých ročnících i tentokrát nakonec zvítězila holčička. V posledních hodinách superfinálového hlasování sváděly boj o první příčku hned tři dívky. Zvítězit však mohla jen jedna z nich.

Prestižní titul Zlatíčko Česka 2014 a výhru ve výši 30 000 korun si nakonec odnese devítiletá Veronika z Pardubického kraje. Získala 4 207 hlasů. Navíc se může těšit na profesionální focení do časopisu Blesk pro ženy spolu s jedním z rodičů ve značkovém oblečení C & A, které si pak odnesou domů.

Pardubický kraj - profil 2879 Veronika - 739 hlasů
Autor: archiv soutěže

Na krásném 2. místě skončila kráska s rudou růži ve vlasech. Čtyřletá Adrianka z Pardubického kraje, která získala 3 687 hlasů, si odnese finanční odměnu ve výši 15 000 korun.

Na vítězství teď aspiruje Adrianka z Pardubického kraje.
Autor: archiv soutěže

Na třetí příčce se s 2 540 hlasy nakonec umístila roztomilá šestitýdenní Amálie z Moravskoslezského kraje, která si odnese finanční odměnu ve výši 10 000 korun.

Amálie z Pardubického kraje šlape svým dvěma soupeřkám na paty.
Autor: archiv soutěže

Vítězům gratulujeme!

Všem soutěžícím děkujeme za jejich účast a těšíme se na shledání v dalším ročníku nejoblíbenější soutěže na českém internetu. Doufáme, že jste se díky naší soutěži našli nové přátele, stejně jako soutěžící v minulých letech.

Všechny přihlášené fotografie najdete na stránkách soutěže www.blesk.cz/zlaticka.