Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Miminka si zaslouží zvláštní péči

21. listopadu 2013 | 10:08
Prezentace klienta |

Nejmenší miminka a batolata se nyní mohou těšit ze zbrusu nové řady Tesco loves Baby, která je určena přímo pro ně a jejich maximální pohodlí. Maminky pak ocení především vylepšenou kvalitu výrobků a ceny, které jsou akčně sníženy o 20 %. Řada zahrnuje plenky, plenkové kalhotky, vlhčené ubrousky, vlhčené toaletní ubrousky, vlhčené čistící ubrousky a praktické cestovní balení neparfemovaných vlhčených ubrousků Fragrance free. Nové plenky jsou k dostání v řadách New Born, Ultra Dry, Easy Fit a Super Fit. Každá z nich má své specifické vlastnosti, jako je například super absorpční jádro, elastické strany, indikátor vlhkosti, extra savou vrstvu a další.

 

Pro nejmenší

Nová řada plenek Tesco Loves Baby – Newborn, Tesco Loves Baby – Ultra Dry a Tesco Loves Baby – Super Fit poskytuje miminkům stoprocentní ochranu a pohodlí. Rodiče budou nadšeni z pevnějších suchých zipů pro snadné zabalení a z tzv. indikátoru vlhkosti, který se zbarví v případě nutnosti přebalení. Všechny plenky mají také anatomicky tvarované jádro, velmi jemný materiál a lepicí postranní pásky pro velmi malé děti. 

Perfektně padnoucí plenkové kalhotky

Dvouvrstvé plenky se zvýšenou absorpcí vlhkosti umožňují dětem pohodlný pohyb bez starostí. Pevné, ale přitom měkké jádro, příjemně sedí a nikde netlačí.  První krůčky jsou tak o to snazší. Plenky z řady Tesco Loves Baby – Super Fit mají elastické strany, jsou velmi jemné, zadržují vlhkost, obsahují super absorpční jádro a dítěti dodávají pocit sucha ve dne i v noci.

Čisté ruce, tváře a zadeček

Vlhčené ubrousky, vlhčené toaletní ubrousky a vlhčené čistící ubrousky se hodí mít vždy po ruce, zvláště pak pokud není v dosahu voda. Chrání dětskou pokožku, jsou dermatologicky testované, hypoalergenní, obsahují čistící mléko s extraktem z aloe vera a heřmánku, čistí jemně ale efektivně
a mohou zabránit vzniku opruzenin. Ubrousky mají praktické otevírání a uzavíraná tak, aby nevysychaly. Vlhčené ubrousky jsou parfemované a neparfemované. V řadě Tesco loves Baby jsou dostupné ubrousky pro novorozence i děti starší dvou let.

Klíčová slova: tesco, komerční prezentace
Související články