Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Gratulujeme: Sexbomba Megan Fox je podruhé těhotná

2. srpna 2013 | 14:00

Znáte ji z filmu Transformers, kde zamotala hlavu milionům mužů na celém světě. Jenže místo toho, aby se herečka a modelka Megan Fox, toho času jedna z nejvíce sexy žen světa, věnovala kariéře, rozhodla se plodit děti. A že jí to jde!

Sedmadvacetiletá herečka Megan Fox je podruhé těhotná. Skvělou zprávu už dokonce potvrdila i její mluvčí. Ale kdo je otec?

Táta z beverly Hills

Stejně jako u prvního potomka jím není nikdo jiný než Brian Austin Green (40) alias David, kterého můžete znát z kdysi velmi oblíbeného seriálu Beverly Hills 90210.

Megan s Brianem chodila od roku 2004. O dva roky později se zasnoubili a v červnu roku 2010 se vzali na při velmi romantickém obřadu na havajské pláži.

I přesto, že vztah mnohokrát prošel vztahovými tornády, dokázali se tím partneři vyrovnat. A jak se zdá, dnes žijí spokojeným rodinným životem.

Chce velkou rodinu

Megan se už před první těhotenstvím nechala slyšet, že by si přála nejméně tři děti. Takže nikoho nepřekvapilo, když 27. září roku 2012 porodila syna Noaha Shannona Greena. A s dalším dítkem příliš neotáleli.

Zatím není jasné, kdy by se další potomek měl poprvé podívat na svět. Jedno je ale jisté: Jak je z fotek znát, těhotenství Megan moc sluší.

Autor: ema