Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zlatíčka 2013: Kdo bude vítězem? Na rozhodnutí už máte jen jeden den!

11. června 2013 | 12:00

Z 2 a půl tisíce dětí, přihlášených letos do oblíbené soutěže Zlatíčka, je jich už jen 42 v superfinále o titul Zlatíčko Česka letošního roku. Které z nich to však nakonec bude? O tom můžete rozhodnout i vy, svými hlasy. A máte na to už jen jeden den. Hlasování končí už ve středu v poledne.

Zatím nejvíc SMS hlasů obdržela tříletá Aneta z Královéhradeckého kraje
Autor: archiv soutěže
Jen jedno jediné "zlatíčko" ze všech 14 regionů se bude moci pyšnit prestižním titulem Zlatíčko České republiky roku 2013.

Zatím to vypadá, že vítěz bude z Královéhradeckého kraje. Nejvíc fanoušků zatím má tříletá Aneta Macháčková, na paty jí však šlape devítiměsíční Míša z Libereckého kraje. Během pár hodin však může být všechno jinak. A o tom které z dvaačtyřiceti roztomilých dětí si nakonec prestižní titul a částku 30 000 korun odnese, můžete rozhodnout právě vy!

Všechny krajské finalisty najdete ZDE >>>

Pošlete hlas svým favoritům

Na paty jí šlape devítiměsíční Míša z libereckého kraje
Autor: archiv soutěže
Jde skutečně o velký souboj mezi regiony. Máte svého favorita, který by se měl stát Zlatíčkem svého kraje? Pak mu posílejte textové SMS, každá z nich se počítá jako jeden hlas. Superfinálové SMS hlasování začalo ve čtvrtek 6. června ve 12 hodin a skončí v poledne 12. června.

Jak hlasovat?

Chcete, aby právě zástupce z vašeho kraje byl Zlatíčkem České republiky 2013? Pak neváhejte a posílejte mu své SMS hlasy na telefonní číslo 90 79 910 ve tvaru:

ZLATICKO(mezera)ČÍSLO DÍTĚTE

Příklad: ZLATICKO 15

Cena 1 SMS je 10 Kč včetně DPH.

Profily krajských vítězů i dětí, které se umístily na druhých a třetích místech, včetně přesného tvaru SMS hlasů, najdete na stránkách soutěže www.bleskprozeny.cz/zlaticka.

Prohlédněte si všechny finalisty