Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zlatíčka 2012: Kdo bude vítězem? Na rozhodnutí už máte jen pár hodin

28. listopadu 2012 | 07:31

Z 2 a půl tisíce dětí, přihlášených letos do oblíbené soutěže Zlatíčka, je jich už jen 52 v superfinále o titul Zlatíčko Česka letošního roku. Které z nich to však nakonec bude? O tom rozhodnete jen a jen vy, čtenáři Blesk.cz, svými hlasy. A máte na to už jen pár hodin. Hlasování končí ve středu v pravé poledne.

Jen jedno jediné "zlatíčko" ze všech 14 regionů se bude moci pyšnit nejen titulem Zlatíčko svého kraje, ale také tím nejprestižnějším, tedy Zlatíčko roku 2012 celé České republiky.

Zatím to vypadá, že vítěz bude z Ústeckého kraje. O první místo totiž bojují dvě děvčátka právě z tohoto tegionu. Nejvíc fanoušků má šestiletá Anička Oberreiterová, na paty jí šlape sedmnáctiměsíční Leontýnka. Během hodiny však může být všechno jinak. A o tom které z dvaapadesáti roztomilých dětí si nakonec prostižní titul a částku 30 000 korun odnese, můžete rozhodnout právě vy!

Všechny krajské finalisty najdete ZDE >>>

Pošlete hlas svým favoritům

Jde skutečně o velký souboj mezi regiony. Máte svého favorita, který by se měl stát Zlatíčkem svého kraje? Pak mu posílejte textové SMS, každá z nich se počítá jako jeden hlas. Superfinálové SMS hlasování začalo v úterý 20. listopadu ve 12 hodin a skončí v poledne 28. listopadu.

Jak hlasovat?

Chcete, aby právě zástupce z vašeho kraje byl Zlatíčkem České republiky 2012? Pak neváhejte a posílejte mu své SMS hlasy na telefonní číslo 90 79 910 ve tvaru:

ZLATICKO(mezera)ČÍSLO DÍTĚTE

Příklad: ZLATICKO 85

Cena 1 SMS je 10 Kč včetně DPH.

Podrobné profily krajských vítězů i dětí, které se umístily na druhých a třetích místech, včetně tvaru SMS hlasů, najdete na stránkách soutěže www.blesk.cz/zlaticka.

PODÍVEJTE SE NA ŠAMPIÓNY SVÝCH KRAJŮ: