Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zlatíčka 2012: Souboj krajů! Olomoucký vede, Jihomoraváci zaspali!?

9. listopadu 2012 | 09:45

Vyberte šampióna svého kraje a pošlete mu hlas. Finálová bitva o prestižní titul Zlatíčko svého kraje se rozhořela naplno. Je ale nevyrovnaná. Zatímco děti z Olomoucka mají zatím nejvyšší počet hlasů, hodně dětí například z Jižní Moravy nemá naopak žádný.

O prestižní titul Zlatíčko svého kraje bojuje celkem 210 dětí, které hlasující vybrali z téměř 2 500 soutěžních profilů.

Zlatíčkem každého kraje se stane dítě, který získá nejvíce SMS hlasů. To obdrží zlacený medailonek "Zlatíčko kraje" se svým jménem.

Jak dostat svého favorita do vedení? Rozložte síly, vytvořte hlasovací tým!

Nenechejte nic náhodě, předchozí ročníky soutěže potvrdily, že i vyslovení favorité se dočkali v posledních hodinách hlasování nemilého překvapení. Ze zadních pozic je velmi rychle předběhli soutěžící, od kterých to nikdo nečekal.

Je třeba si proto už od začátku držet náskok. Jak na to? Oslovte prostřednictvím sociálních sítí všechny své známé i ty kteří vám fandili i v semifinále. Čím větší fanklub svému dítěti vytvoříte, tím víc rozložíte síly. Poslat alespoň jednu textovou hlasovací SMS zase mnoho nestojí, ale když ji odešle stovka fanoušků, může být vaše zlatíčko rázem v čele soutěže.

Všechny krajské finalisty najdete ZDE >>>

Pošlete hlas svým favoritům

SMS hlasování začalo v úterý 6. listopadu ve 12 hodin a skončí v poledne 14. listopadu. SMS hlasování začíná a skončí v poledne. Máte svého favorita, který by se měl stát Zlatíčkem svého kraje? Pak mu posílejte textové SMS, každá z nich se počítá jako jeden hlas.

Jak hlasovat

Na telefonní číslo 907 99 10 zašlete textovou zprávu ve tvaru:

ZLATICKO(mezera)PÍSMENO KRAJE(mezera)ČÍSLO DÍTĚTE

Příklad: ZLATICKO B 188

Cena 1 SMS je 10 Kč včetně DPH

Písmena krajů jsou totožná s písmeny na SPZ (S = Středočeský kraj, B = Jihomoravský kraj atd.) Tvar příslušné SMS najdete také pod každým ze soutěžních profilů.

Velké finále

Do finálového SMS hlasování pak postoupí 3 fotografie s nejvyšším počtem SMS hlasů z každého kraje. Hlavní ceny (finanční hotovost) pak získají tři účastníci, jejichž fotografie získá ve finálovém SMS hlasování nejvíce SMS hlasů.

Podívejte se, kdo dostal ve svých krajích nejvíce hlasů v internetovém hlasování:

Klíčová slova: zlatíčka 2012
Diskuse ke článku
.
Související články