Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zlatíčka 2012: Hlasování začalo! Pošlete své favority do finále

6. listopadu 2012 | 12:00

Boj o vítězství začíná! Jen 15 dětí z každého kraje mohlo postoupit do krajského finále nejoblíbenější soutěže Zlatíčka 2012. A jste to právě vy, kdo z nich nyní prostřednictvím textových SMS zvolí ta nej "zlatíčka" každého ze čtrnácti regionů.

Ceny získávají tři účastníci, jejichž fotografie získala ve finálovém SMS hlasování nevíce SMS hlasů, které jsou zasílány na základě osobních preferencí odesílatelů.

O prestižní titul Zlatíčko svého kraje se tak utká celkem 210 dětí, které hlasující vybrali z téměř 2 500 soutěžních profilů

Všechny krajské finalisty najdete ZDE >>>

Pošlete hlas svým favoritům

SMS hlasování začíná v úterý 6. listopadu ve 12 hodin a skončí v poledne 14. listopadu. Máte svého favorita, který by se měl stát Zlatíčkem svého kraje? Pak mu posílejte textové SMS, každá z nich se počítá jako jeden hlas.

Jak hlasovat

Na telefonní číslo 907 99 10 zašlete textovou zprávu ve tvaru:

ZLATICKO(mezera)PÍSMENO KRAJE(mezera)ČÍSLO DÍTĚTE

Cena 1 SMS je 10 Kč včetně DPH

Příklad: ZLATICKO B 188

Písmena krajů jsou totožná s písmeny na SPZ (S = Středočeský kraj, B = Jihomoravský kraj atd.) Tvar příslušné SMS najdete také pod každým ze soutěžních profilů.

NejPsem kraje se stane mazlíček, který získá nejvíce SMS hlasů. A pozor, na dva vylosované hlasující čeká navíc hodnotný zájezd!

Podívejte se, kdo dostal ve svých krajích nevíce hlasů:

Klíčová slova: zlatíčka 2012
Diskuse ke článku
.
Související články