Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bezcitná matka poštvala dcerky proti sobě. Musí soupeřit v soutěžích krásy!

9. února 2012 | 05:05

Slzy a zničené sourozenecké vztahy! Zvrhlá matka vždy upřednostňuje tu, která vyhrává. Bohužel děvčátka většinou navíc soupeří proti sobě. Sestry Kylie (7) a Karley (5) takto absolvovaly už kolem 70 dětských soutěží krásy.

A je tu další matka, která si na potomcích realizuje nesplněné ambice. Keetra Barnes z americké Georgie ničí život v soutěžích krásy rovnou dvěma svým dcerám.

Navíc je staví proti sobě a s tím mají holčičky Kylie (7) a Karley (5) dost velký problém. Ta, která vyhrává, je totiž momentálně matky velký miláček, upřednostňovaný ve všech ohledech. “Teď je mojí královnou Karley,” přiznává bez ostychu Keetra Barnes.

A vůbec jí nevadí, že když malé Karley pro prezentaci lepí umělé řasy, dcerka to často opláče, protože jí to není příjemné. Matka je však nekompromisní.

Platím vám to, tak se snažte

Kylie v době, kdy byla máminou favoritkou, protože Karley sotva chodila, pak se vše změnilo...
Autor: profimedia.cz
Do dívek žena investovala tisíce dolarů a tak má jasno, musí se jí to vrátit: “Karley, i když je mladší, získala už 30 hlavních titulů krásy a celkem přes 100 různých cen,” říká a bez skrupulí dodává: “Kylie o proti mladší sestře získala teprve osm titulů a v soupeření nikdy Karley neporazila!”

Opravdu povzbuzující maminčina slova pro starší dcerku Kylie. Doufejme, že jí takový přístup významně nepoznamená do dalšího života.

“Někdo si může myslet, že je divné nechat je soutěžit proti sobě, ale já si myslím, že je pro ně zdravé učit se být stále lepší,” vysvětluje svou bizarní výchovu matka.

Když nevyhraje, tak pláče

“Jsem přesvědčená, že si ty soutěže obě užívají a sami se chtějí zlepšovat. Kdyby mi některá z nich řekla, že nechce dál soutěžit, nebudu ji nutit,” prohlašuje žena.

Kylie se snaží seč může, ale mladší sestru už asi neporazí.
Autor: profimedia.cz
“Když Karley jednou vyhrála metr a půl vysokou cenu se soškou anděla a dvaceticentimetrovou korunku se štrasem, Kylie byla zdrcená a obrečela to, protože měla jen menší cenu,” dodává.

A vůbec jí nepřijde divné, že čím častěji starší dcera prohrává, tím víc pláče. “Řekla sem jí, že se musí víc snažit, aby příště vyhrála ona. A když jsou jako sestry soupeřky, mají šanci vidět, která je lepší,” ujasnila dcerce svou povzbudivou řeč Keetra Barnes.

Kylie se začala producírovat před porotou od svých dvou let a první titul získala po18 měsících. Mladší Karley začala ve stejném věku a ceny sklízí hned od počátku “své kariéry“…

Autor: INT, bak