Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šílená matka: Z tříleté dcery stále dělá prostitku

2. prosince 2011 | 06:00

Od dvou let se Paisley (3) obléká do sexy kostýmů. V dalším kole show Toddlers and Tiaras se znovu producíruje v kostýmu prostitutky. Tentokrát vystřihla provokativní pózy v prostřiženém přiléhavém oblečku se síťovanými doplňky.

Už jednou její matka Wendy Dickey (41) sklidila obrovskou kritiku, když se malá Paisley objevila na pódiu jako prostitutka z Pretty Woman, kterou hrála Julia Roberts.

Všichni v porotě i v publiku tehdy svorně jen zírali na její blond paruku a černé latexové kozačky s otevřenou pusou.

 

Pedofilové jsou i na pláži

I v dalším kole soutěže Toddlers and Tiaras ovšem matka tříletou Paisley neváhala obléct do vyzývavého sexy oblečku. Kritika, že tak jen na dceru navnadí pozornost pedofilů, jí nevadí.

Baví to Paisley?
Autor: facebook.com
“Nemyslím, že by zrovna v publiku této soutěže seděli pedofilové. Jsou tu vesměs jen rodiče a příbuzní dalších soutěžících holčiček,” argumentuje Wendy.

“A pak, když jdete na pláž, kde vaše děti pobíhají jen v plavkách, také neřešíte, jestli je nesleduje nějaký pedofil. A tam je větší pravděpodobnost, že se nějaký objeví,” dodává.

Paisley Scott jako panenka na hraní
Autor: facebook.com
Uplácí dítě sladkostmi

Kvůli soutěži musí Paisley pravidelně létat z Georgie do New Yorku. Pak hodiny tráví u vizážistů, různým pózováním a trénováním, co a jak předvede. Jestli to roztomilou holčičku opravdu baví, rodiče asi moc neřeší.

“Je pravda, že je někdy dost unavená,” přiznává přec jen matka. “Musíme ji někdy povzbudit čokoládou a bonbóny, aby spolupracovala.”

Malé holčičky totiž v této show běžně vystupují jako dospělé divy, s kompletním nalíčením, parukami i s vycpávkami prsou a pozadí.

Soutěž batolat Toddlers and Tiaras vyvolává kontroverzní reakce už od roku 2009, kdy vznikla.

Autor: INT, bak, mivrk