Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zlatíčka: Hlasování začalo, pošlete své favority do finále!

Podpořte své favority a získejte pro ně bonusové hlasy navíc!
31. října 2011 | 12:00

V pondělí 31. října přesně ve 12:00 hodin začalo internetové hlasování, ve kterém právě vy, čtenáři Blesk.cz, rozhodnete o padesáti semifinalistech oblíbené soutěže Zlatíčka, kteří se utkají v SMS hlasování o titul Zlatíčko roku 2011.

V dalším ročníku nejúspěšnější internetové soutěže Zlatíčka se letos o titul Zlatíčko roku utká více než dva tisíce profilů dětí, jež mají v galeriích téměř 20000 fotografií. Jedna roztomilejší než druhá. Okaté princezny, ušmudlaní rošťáci, buclatá miminka i téměř dospělé slečny...

Jak hlasovat?

Hlasovat můžete na stránkách zlaticka.blesk.cz od 31. října od 12 hodin do 11. listopadu 2011 do 12 hodin. Padesát dětí, které získají nejvíce vašich hlasů, postoupí do finálového SMS hlasování a budou bojovat o titul Zlatíčko roku 2011. Hlasování pro každou fotografii je omezeno na 1 hlas za 8 hodin na jeden počítač, jednoho přihlášeného uživatele a jednu IP adresu.

Získejte bonusové hlasy navíc!

Úplnou novinkou je letos tzv. „happy hour“. Každý den, v náhodně zvoleném časovém úseku, který bude trvat 60 minut, bude navíc každý moci hlasovat pro vybrané fotografie až desekrát. Konkrétní čas bude vždy zveřejněn na hlavní straně blesk.cz. Sledujte pravidelně naše stránky, vyplatí se vám to!

Podpořte svého favorita, sestavte hlasovací tým!

Máte v soutěži svého favorita? Rozhodovat o postupu do finále bude každý internetový hlas! Postave proto svému dítěti prostřednictvím emailu a sociálních sítí (například Facebook, Twitter, Lidé.cz) hlasovací tým, pošlete svým přátelům a známým link na jeho profil a požádejte je o hlasy. Výrazně tak zvýšíte šanci svým favoritům umístit se v internetovém hlasování na postupových místech.

Ve hře jsou ceny za desítky tisíc korun

Ceny obdrží deset fotek s největším počtem hlasů. Na vítězný profil čeká 30.000 Kč v hotovosti, zveřejnění fotky v deníku Blesk a fotografování do magazínu Blesk pro ženy, kde mu bude věnována celá dvoustrana. Profily, které skončí na 2. a 3. místě, se podělí o 20.000 Kč. Soutěžící, jejichž profily se umístí na 4.-10. místě, se mohou těšit na slevové poukázky na pobyt. Zkrátka nepřijdou ani čtenáři, kteří se SMS hlasování zúčastní. Tři z nich se mohou těšit na zajímavou cenu.

Galerii soutěžních profilů, podrobné informace i pravidla soutěže naleznete na stránkách zlatíčka.blesk.cz.