Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zlatíčka opět bodují: V galeriích už je 12.000 fotografií

15. října 2011 | 12:00

Stejně jako v minulých letech, hledáme i letos Zlatíčko roku! Třetí ročník nejúspěšnější soutěže na českém internetu už je v plném proudu. A je celý v novém. Už žádné zběsilé klikání! Těšit se můžete na moderní vzhled, jednodušší systém hlasování i na možnost získat každý den hlasy navíc. Nepromarněte šanci soutěžit o 50 000 Kč v hotovosti a další hodnotné ceny.

Neváhejte a přihlaste své děti do soutěže Zlatíčka. Vždyť letos může zvítězit třeba zrovna to vaše!

Projděte domácí fotoalba a vyberte ty nejlepší fotky svých dětí. Pochlubte se svými zlatíčky čtenářům Blesk.cz. To oni svými hlasy rozhodnou o tom, které z fotografií postoupí do finále. Padesát nejúspěšnějších se pak utká v SMS hlasování. Ceny obdrží deset fotek s největším počtem hlasů. Zkrátka nepřijdou ani čtenáři, kteří se SMS hlasování zúčastní. Tři z nich se mohou těšit na hodnotnou výhru.

PŘIHLASTE SE

Soutěže se může zúčastnit každý čtenář s fotografiemi v souladu s pravidly soutěže.

1. Založte si registraci Můj Ringier
Pokud již registraci máte, můžete ji pro účast v soutěži použít. Nově se zaregistrovat můžete na stránce muj.ringier.cz.

2. Na stránkách soutěže zlaticka.blesk.cz se pak přihlaste pod svým uživatelským jménem a vyplňte on-line přihlášku. Tu naleznete ZDE.

3. Zároveň s přihláškou vložte do své fotogalerie hlavní soutěžní fotografii. V dalším kroku nebo později můžete přidávat fotografie další.

 

HARMONOGRAM SOUTĚŽE

Přihlašování fotek:
od 10. října 12:00 do 27. října 12:00

Internetové hlasování:
od 31. října 12:00 do 11. listopadu 12:00

SMS hlasování:
od 14. listopadu 12:00 do 21. listopadu12:00

Vyhlášení výsledků: 24. listopadu

PRAVIDLA SOUTĚŽE

Fotografie dítěte mohou do soutěže přihlásit pouze rodiče, resp. zákonní zástupci dítěte zobrazeného na fotografii nebo prarodiče dítěte zobrazeného na fotografii.
Maximální povolený věk dítěte zobrazeného na fotografii je 12 let.

Každý účastník soutěže může do soutěže zaslat maximálně jednu fotogalerii jednoho dítěte. Pokud tedy máte například děti tři, můžete přihlásit celkem tři fotogalerie. Každá fotogalerie může obsahovat maximálně 15 fotografií.

Každý může do soutěže přihlásit maximálně jednu fotogalerii jednoho dítěte.

Doporučená velikost fotografií je 1830 x 2151 px. Povolen je pouze formát jpg a maximální velikost souboru nesmí přesáhnout 10 MB.

Soutěžící se stává účastníkem soutěže po vyplnění přihlášky a vložení první fotografie do fotogalerie. Tím je mu automaticky vytvořen soutěžní profil.

Hlasování pro každou fotografii je omezeno na 1 hlas za 8 hodin na jeden počítač, jednoho přihlášeného uživatele a jednu IP adresu.

Úplnou novinkou je tzv. Happy Hour. Každý den, v náhodně zvoleném časovém úseku, který bude trvat 60 minut, tak bude navíc každý moci hlasovat pro vybrané fotografie až desetkrát. Happy Hour bude vyhlašována na stránkách www.blesk.cz, proto doporučujeme je pravidelně sledovat.

Přihlášku, podrobné informace i úplná pravidla soutěže naleznete na stránkách zlaticka.blesk.cz.

I tihle v předchozích ročnících soutěžili: