Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zlatíčka 2011: Už žádné "šílené" klikání!

7. října 2011 | 10:22

Báječné ceny, nová pravidla a především odlišný systém hlasování. Zlatíčka jsou letos plná změn. S úsměvem na rtech i zamračené, hubené i roztomile buclaté, holčičky i kluci. Šanci vyhrát až 50 000 korun mají všechny přihlášené děti.

Na základě mnoha vašich podnětů pro vás Blesk.cz letos přichystal řadu změn. Nově soutěž nebude rozdělena do více kategorií, ani do několika soutěžních kol. Probíhat bude ve třech fázích – přihlašování, internetové hlasování a SMS hlasování. Každý může přihlásit maximálně jednu fotogalerii jednoho dítěte. Pokud tedy máte například děti dvě, můžete přihlásit celkem dvě fotogalerie. Každá může obsahovat až patnáct fotek.

Stejná šance pro každého

Největší změny však proběhly v systému hlasování. Abychom dali stejnou šanci všem soutěžícím, upravili jsme pravidla. Je konec nekonečným nocím s myší v ruce, »klikacím« dovoleným i stovkám hodin stráveným u počítače. Hlasovat budete moci vždy po uplynutí osmihodinového časového limitu. Možnost poslat během dne tři hlasy tak budou mít všichni.

Hlasování pro každou fotografii je omezeno na 1 hlas za 8 hodin na jeden počítač, jednoho přihlášeného uživatele a jednu IP adresu. Úplnou novinkou je tzv. »happy hour«. Každý den, v náhodně zvoleném časovém úseku (od 5:00 hod. do 23:00 hod.), který bude trvat 60 minut, bude navíc každý moci hlasovat pro vybrané fotografie až desetkrát. Důležité však bude sledovat stránky www.blesk.cz, prostřednictvím nichž bude tato »šťastná hodinka« vyhlášena.

Úplnou novinkou v této soutěži je SMS hlasování, do nějž postoupí padesát fotografií, které v internetovém hlasování obdržely nejvyšší počet vašich hlasů. Deset nejúspěšnějších z nich se může těšit na 50 000 korun a mnoho dalších hodnotných cen. Zkrátka nepřijdou ani čtenáři, kteří se SMS hlasování zúčastní. Tři z nich se mohou těšit na zajímavou cenu.

Přihlášku, podrobné informace i pravidla soutěže naleznete už v pondělí 10. října od 12 hodin na stránkách soutěže zlaticka.blesk.cz.