Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Barbie přitvrdila, má velké tetování a zlého psa

4. října 2011 | 06:00

Idol holčiček, dlouhonohá blondýna Barbie, prožívá rockerské období. Svědčí o tom růžové mikádo, rozsáhlé tetování a buldoček s ostny.


Barbie už jednou tetování měla. Před dvěma roky ovšem několika nevinnými ozdůbkami, které jí její majitelka mohla podle libosti kamkoliv nalepit, způsobila poněkud skandál.

Pobouřilo to především matky v Americe, kterým se nelíbily odhalené části těla panenky, na kterých se vyjímaly různé obrázky. Prý by se tím mohly inspirovat jejich dcery.

Nová je ještě drsnější

Barbie má teď tetování a růžové vlasy.
Autor: profimedia.cz
Co tedy nyní řeknou na novou variantu? Barbie totiž ještě přitvrdila. Tetování jí pokrývá celou hruď a sahá hluboko do výstřihu, oblékla obepnuté leopardí legíny, na nohou má černé nehty. Typickou růžovou barvu má tentokrát jen na minisukni, a pozor i na vlasech.

Barbie má doplňky v japonském stylu stylu Tokidoki.
Autor: profimedia.cz
Autorem nové série panenek Barbie je italský designér Simone Legno, který se inspiroval japonskou street stylovou obrázkovou módou Tokidoki. Tou se Barbie chlubí především na své objemné kabelce. Černé tričko k tomu zdobí srdce se zkříženými hnáty.

Neméně brutálně působí i panenky kamarád, buldoček Bastardino, který je také oblečený přesně podle stylu Tokidoki, ale vypadá spíš jako kaktus.

Tato extravagantní Barbie by měla jít do prodeje koncem října.

Staňte se našimi přáteli na Facebooku.

Autor: bak