Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Matka porodila holčičku v autě, otec pomáhal

Ilustrační foto
9. ledna 2011 | 18:01

Pořádně krušný porod zažila britská matka. Při cestě do nemocnice začala rodit. Její partner musel zastavit a pomoci jí přivést na svět jejich druhého potomka, protože do nemocnice už by to nestihli. Naštěstí vše dobře dopadlo. Narodila se jim zdravá holčička.

Helen Osborne (29), která pracuje jako sestřička ve školce, si asi takhle svůj druhý porod nepředstavovala. Při cestě do porodnice, která měla trvat jen pět minut, uvízla i s řídícím partnerem, inženýrem Richardem Sullivanem (31) v zácpě.

Mysleli si, že to stihnou

Žena, která už je matkou dvouleté Abigail, začala rodit a jejímu partnerovi nezbylo nic jiného, než zastavit, zavolat záchranáře a s jejich telefonickou pomocí přítelkyni pomoci porodit. Vše dopadlo výborně. Narodila se jim zdravá dcera Rosie.

"Když jsme odjížděli z domova, opravdu jsme si mysleli, že to stihneme. Ale pak jsem křičela na Richarda, že se už dere ven hlavička. Vše bylo na něm. Zvládl to skvěle!" nemůže si vynachválit partnera Helen.

Celou akci sledovaly průmyslové kamery. Záznam dostali rodiče od firmy jako dárek. "To video dáme Rosie, až jí bude osmnáct let. Může to pak ukázat i svým dětem," řekl šťastný táta Richard.

 

 

Autor: mivr