Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Amálčin vzkaz z dělohy: Jste jedničky!

8. ledna 2011 | 13:57

Moderní technika dokáže zázraky. Před několika dny Blesk zveřejnil příběh Britky, která po opakovaných potratech znovu otěhotněla. Bála se, zda dítě donosí. Ale potom uviděla snímek z ultrazvuku. Její nenarozený potomek jí poslal jasný vzkaz – dva vztyčené prsty jako symbol vítězství. A malý Owen se skutečně narodil bez potíží. A co vzkazují svým maminkám děti v Česku?

Amálka z Šumperka poslala před svým narozením loni v květnu výmluvné gesto. Vztyčený prostředník na ultrazvuku prý překvapil všechny včetně ošetřující lékařky. Její čistá duše tím určitě nemyslela nic vulgárního, prostě vzkázala, že jsou všichni jedničky!

Amálce Marii Bača je dnes sedm měsíců a žije s rodiči v Chicagu v USA. Babičku Marii, která do Blesku obrázky zaslala, potěšila touto vánoční fotografií.

Není jediná: Honzík se smál, Jirka hrozil

Jirka (14) a Honzík (11) jsou podle maminky Martiny Křivkové z Habartova na Sokolovsku každý úplně jiný. A prozradili to na sebe už na ultrazvucích. „Starší Jirka hrozil vztyčeným ukazovákem, že nám dá zabrat. A taky dal. Mladší Honzík byl klidnější a na ultrazvuku poslal krásný úsměv,“ popsala maminka kluků.

658646:gallery:true:true

Autor: tbc, mivrk