Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Škola začíná: Ušetřete při nákupu školních potřeb!

Nakupte svým dětem školní potřeby levněji než v obchodě!
27. srpna 2012 | 13:08

Každý rok pobíháte na poslední chvíli po obchodě a sháníte pro své děti školní sešity, aktovky atd.? Předejděte frontám a ostatním nervózním rodičům. Nakupujte z domova a ušetříte!

Prázdniny právě končí a všichni školáci začínají odpočítávat dny, kdy se zase ve škole začnou rozdávat známky. Pro vás to zase znamená dobu, kdy budete muset z tašky vytáhnout peněženku a vyrazit do obchodu pro novou aktovku, penál, pastelky, přezůvky a další. Zkuste to letos udělat jinak a ušetřit. Dobrým pomocníkem jsou internetové srovnávače cen.

Ať už budete nakupovat sadu na výtvarnou výchovu pro prvňáčka, nebo učebnice pro ostříleného středoškolského studenta, srovnávač cen vám může ušetřit i několik stovek korun.

„Stačí zadat název produktu do vyhledávání a během chvíle se vám ukáže, na jakých e-shopech můžete daný výrobek zakoupit, kolik kde stojí spolu se stručnou charakteristikou výrobku,“ popisuje funkci srovnávače cen Štěpánka Kovaříková, manažerka serveru Zboží.cz.

děti
Autor: Profimedia.cz

Jakému e-shopu věřit?

Může se stát, že vám ceny některých e-shopů přijdou neuvěřitelně nízké až podezřelé. Pokud si nejste jistí, jestli e-shopu věřit, tak se stačí podívat na jejich hodnocení pocházející od nakupujících před vámi. Podle toho se mnohem snadněji rozhodnete, zda nabízené ceně věřit nebo ne.

A kolik můžete až ušetřit?

V přiložené tabulce naleznete několik základních věcí, které každý školák bude potřebovat. Díky srovnávači se nám na 5 vybraných položkách podařilo během chvíle ušetřit několik stovek korun, které se určitě neztratí.

Věc Nejnižší cena Nejvyšší cena
Sešit A4 40 listů 10 Kč 25 Kč
Princess Školní aktovka 1039 Kč 2196 Kč
Penál Hello Kitty 163 Kč 499 Kč
Hannah Montana Box na svačinu 65 Kč 149 Kč
Matematika pro 1. ročník  29 Kč 69 Kč
Finální cena 1306 Kč 2938 Kč

Zdroj: zbozi.cz

Autor: ema