Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Máte doma prvňáčka? Víme, kde koupit pomůcky se slevou

23. srpna 2011 | 18:03

Některé děti se do školy vyloženě těší a už o prázdninách trénují s aktovkou na zádech. Jiné se zas nové životní etapy bojí a nejradši by dál zůstaly ve školce. Tak jako tak, je třeba je na velký zážitek dostatečně připravit a také vybavit nezbytnými pomůckami.

Co bude prvňáček potřebovat?

Začít můžeme třeba správnou školní taškou, která má pevná záda a konstrukci, polstrované řemeny, je lehká a vybavená reflexními odrazkami. Měla by také mít spoustu kapes vnitřních přihrádek a zapínání, které zvládnou i dětské prstíky. Důležité je i to, aby se vašemu školákovi líbila.

V aktovce nesmí chybět penál s ořezanými tužkami a pastelkami a guma. Hodit se budou i dětské nůžky. Pero a zmizík přijdou na řadu až před Vánocemi. Přibalte podepsaný ručník, látkový ubrousek na svačinu a láhev s pitím. Šikovnou skládací lahev Vapur, kterou po vypití školák jednoduše sbalí, můžete mít se slevou jen za 69 Kč.

Na výtvarnou výchovu pořiďte prvňáčkovi kufřík a naplňte ho podložkou na lavici (stačí starý igelitový ubrus), tričkem nebo zástěrou na převlečení, přidejte vodovky nebo tempery, štětce, misku na vodu, lepidlo a plastelínu. Přesný seznam určitě dostanete ze školy.

Prvňáčkovský balíček se slevou

Super vybavený balíček plný sešitů, psacích pomůcek a dalších nezbytností pořídíte se čtyřicetiprocentní slevou za pouhých 259 Kč díky serveru Sleviště.cz. Všechny pomůcky jsou kvalitní od renomovaných značek a celá sada má několik desítek kusů.

Na “tělák“ už dnes nejsou třeba cvičební úbory, stačí jakékoliv kraťasy, legíny nebo tepláky, pohodlné triko a sportovní boty.

Pro radost a na parádu můžete čerstvému školákovi koupit několik aršíků barevných samolepek, kterými si ozdobí sešity, obaly na knížky, penál a taky je můžou vyměňovat se spolužáky. Velké balení samolepek se slevou 58 % můžete mít za 250 Kč.

Na portálu Sleviště najdete každý den nové nabídky produktů, služeb a pobytů se super slevou.

Komerční prezentace