Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Prvňáčci slavných: Poprvé do školy vedli děti Borhyová, Habera i Laurinová

  • 5. září 2015 | 06:00

    Nový školní rok začal před pár dny. Do lavic včera zasedlo 118 tisíc prvňáčků, kteří už se nemohli dočkat, až se pochlubí novými aktovkami. Školáky se staly i děti celebrit, mezi kterými nechyběla například dcera herce Martina Zounara, dále skladatele Františka Janečka, herečky Sabiny Laurinové, fotografa Jana Saudka. Do školy zamířil i  syn moderátorky Lucie Borhyové, také syn topmodelky Andrey Verešové nebo zpěváka Richarda Krajča.

  • Dcera Petry Faltýnové Adrianka

    Petra Faltýnová vede svou dceru Adrianu do školy.
    Autor: herminapress.cz

     

    Do první třídy dcerku odvedla modelka spolu se svým manželem – a otcem Adrianky – Simonem Šteklem. Malé se do školy vůbec nechtělo. Není divu. Většina dětí v jejím věku si ještě užívá bezstarostné dny ve školce.

     

    "Vybrala jsem britskou školu, kde děti začínají výuku o rok dřív, než je u nás zvykem," prozradila ale v jednom z rozhovorů Petra, která dceru oblékla do vrstvených světle růžových šatiček, které jí ladily s botkami i s batohem, který zdobila myška Minnie.

  • Dcera Jana Saudka Anna Marie

    Pyšný táta Jan Saudek s dcerou Annou Marií.
    Autor: herminapress.cz

    Dceru – jednu ze tří dětí, které má s manželkou Pavlínou – do školy doprovodil i známý osmdesátiletý fotograf. Na cestu do lavice jí tatínek dal otcovské políbení na vlásky. Anna Marie se prý do školy moc těšila už několik týdnů dopředu.

  • Syn Lucie Borhyové Lucas

    Syna Lucase odvedla do školy nejen maminka Lucie Borhyová, ale i babička s dědou.
    Autor: David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl

    Syna, kterého má s bývalým partnerem – Řekem Nikem Papadakisem – zapsala moderátorka na prestižní soukromou školu, kde školné stojí deset tisíc korun měsíčně. Výuka je tam přizpůsobena konkrétním potřebám dítěte, jeho věku, zájmům a talentu.

     

    "Zvažovali jsme více možností, ale vybrali jsme školu, u které je jiný přístup, a věříme, že to dítěti něco dá do života. Zaměřuje se na každé dítě individuálně. Je to něco jiného než obyčejná škola," vysvětlila Lucka. Lucase první den školy doprovodila nejen maminka, ale i dědeček s babičkou.

  • Dcera Martina Zounara Claudinka

    Claudinku odvedli do školy rodiče.
    Autor: herminapress.cz

    Dcera herce se do školy na Barrandově moc těšila a neměla vůbec strach. To tatínek tak klidný nebyl.

     

    "Špatně jsem spal a pak mi z toho, že povedeme naši malou Claudinku do první třídy, naskočila husí kůže. Hrozně takové věci prožívám, pro nás i dceru je to takový zlom. Je ale zajímavé, že Claudinka šla úplně v klidu. Prostě byla to mezi námi taková dělba práce, já jsem měl nervy na pochodu, ona byla a je v pohodě," prozradil.

  • Dcera Sabiny Laurinové Maja

    Prvňačku Maju doprovodila máma Sabina Laurinová a táta Karel Kameník.
    Autor: herminapress.cz

    Do stejné školy zapsala dceru i herečka Sabina Laurinová. Maju kromě ní doprovázel i tatínek, zubař Karel Kameník, který už s nimi nežije.

     

    "My holky jsme prožily prvňáčkovskou noc v pohodě a Maja se hodně těšila na nové spolužáky a na paní učitelku. Od starší sestry Valentinky věděla, co ji čeká, a tak byla spíše plná očekávání než obav," prozradila Sabina Laurinová.

     

    Maja se navíc ještě před školou seznámila s Claudií Martina Zounara, takže si dívky spolu nakonec sedly i do jedné lavice.

  • Dcera Františka Janečka Emily Ann

    František Janeček a partnerka Tereza Mátlová odvedli svou dceru Emily Ann do první třídy.
    Autor: Foto Blesk

    Dceru do školy doprovodil i sedmdesátiletý skladatel a hudební producent. A na cestu ji ještě vybavil kornoutem sladkostí. Bylo vidět, že je na Emily Ann, kterou má s partnerkou Terezou Mátlovou, opravdu pyšný.

  • Syn Paľa Habery Paul Henry

    Daniela Peštová se svými dětmi Ellou a Henrym.
    Autor: instagram/danielapestova
    A do první třídy šel i nejmladší syn populárního zpěváka Pala Habery a modelky Daniely Peštové. Paul Henry má ještě tři starší sourozence, sestru a bratra z Haberova prvního manželství a starší sestřičku, kterou má zpěvák s modelkou. 

Klíčová slova:  vip, celebrity, škola, prvňáčci, školáci
Diskuse ke článku
.