Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Sexy mámy a jejich letní modely!

  • Které slavné mamince to slušelo nejvíc?
    1. září 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle? A protože prázdniny skončily, prozkoumaly jsme outfity slavných maminek!

  • Kim Kardashian (34)

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz

    Ať už jste fanouškem Kim Kardashian nebo vám ona i celá její rodina lezou krkem, musíte uznat, že mateřství jí zkrátka sluší! Těhotná Kim tentokrát oblékla bílé stahovací šaty, které odhalovaly rostoucí bříško. K nim oblékla tenký kabátek v krémovo-meruňkovém odstínu, který zakryl široké boky a větší zadeček, a obula nude sandálky, které opticky prodlužují nohy. Tento model jí opravdu velmi sluší!

  • Britney Spears (33)

    Britney Spears
    Autor: profimedia.cz

    Dvojnásobná maminka Britney Spears všem vyrazila dech svou dokonalou figurou. Na předávání cen Video Music Awards přišla v titěrných šatech, které kromě vysportovaných pevných stehen a bujného dekoltu odhalovaly i úzké boky a ploché bříško. Mezi dvacetiletými hvězdičkami vypadala bývalá popová princezna jako jejich vrstevnice. Příště by však o trochu delší šaty neuškodily.

  • Alessandra Ambrosio (34)

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz

    Krásná modelka Alessandra Ambrosio má i po dvou dětech dokonalou postavu a ve světě modelingu patří stále mezi ty nejlepší. V létě si nejvíce oblíbila vzdušné maxišaty a pohodlné overaly. V dlouhých pruhovaných šatech vyrazila do města se synem Noahem i dcerou Anjou, a přestože byla oblečená naprosto obyčejně, vypadala zkrátka božsky!

  • Monika Marešová (40)

    Monika Marešová
    Autor: profimedia.cz

    Manželka Leoše Mareše Monika Marešová sice nemá postavu jako modelka, ale její dokonalé ženské křivky jí závidí snad každá druhá žena. Na vyhlídkovou plavbu po Berounce si dvojnásobná maminka oblékla smaragdově zelené šaty přepásané páskem a přidala decentní doplňky. Velkou kabelku by příště mohla vyměnit za psaníčko nebo elegantní cross body kabelku. I tak vypadá vedle svých "kolegyň" ze zahraničí jako hollywoodská hvězda.

  • Sharon Stone (57)

    Sharon Stone
    Autor: profimedia.cz

    Herečka Sharon Stone má tři adoptované syny a i na prahu šedesátky šarmu a energie na rozdávání. S originalitou to sice v případě tohoto přeplácaného modelu trochu přehnala, ale přesto jí závidíme, že vypadá minimálně o dvacet let mladší, stále se usmívá a nebojí se vybočit z davu.

Diskuse ke článku
.