Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpátky do školy v novém oblečení: Inspirujte se!

26. srpna 2015 | 06:00

Dva měsíce prázdnin utekly jako voda a děti už se zase chystají usednout zpátky do školních lavic. Našly jsme stylové kousky pro vaše malé parádnice i zlobivé frajírky, ve kterých se jim bude chodit do školy skoro samo.

Léto uteklo jako voda a za pár dní už zase vypukne každodenní maraton ranního vstávání a vypravování svých ratolestí do školy. Proto je právě teď ideální čas na to, pořídit jim nové oblečení, ve kterém budou ve škole za malé princezny a velké frajery.

Vybraly jsme pro vás kousky, které splňují i ty nejvyšší nároky malých znalců módy, a navíc jsou praktické i pro maminky.

Co nesmí chybět

Základem podzimního šatníku dívek jsou bezesporu košilové šaty, teplákové kalhoty a mikiny s barevnými a vtipnými potisky nebo princeznovské balerínky. V chlapecké skříni by zase neměly chybět kostkovaná košile, pruhované tričko ani mikina s nápisem nebo potiskem.

Veselé tričko, Zoot.cz, 349 Kč.
Autor: PP
A pozor, snad všechny děti milují malé pytlovité batůžky na tenkých šňůrkách. Na výlet nebo převlečení na tělocvik jsou jako dělané!

Jde to i levně

Moderní dětské oblečení pořídíte klidně i za pár kaček, a to například v obchodech F&F. Za pár korun nakoupíte dětské podzimní hadříky i v prodejnách Lidl, kde pro vás připraví od 27. 8. speciální akci. Naopak dražší kousky na vás číhají například v obchodech Lindex, Zara nebo H&M, kde své malé princezně můžete koupit nadčasový trenčkot, za který však zaplatíte minimálně tisíc korun.

V naší fotogalerii najdete stylové oblečení i doplňky pro holčičky a kluky!