Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší dietní večeře? Kuřecí prsa na 5 způsobů!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
11. října 2014 | 06:00

Milujte kuřecí prsíčka, ale už nevíte, jak je připravit jinak než obvykle? Máme pro vás mnoho snadných receptů, jak přichystat zdravou a dietní večeři pro celou rodinu. Za pár korun a než bys řekl švec!

Kuře a zelenina -to je kombinace, která vám vykouzlí rychlou, dietní, ale hlavně chutnou večeři. Pokud je zelenina sezónní, je levná! Proto se nebojte využít na podzim například cukety a dýně, na jaře zase hrášek a pórek. A nic neztratíte ani když použijete zeleninu mraženou.

Dokonale chutná kuře také s houbami. Pokud si chcete trošku povolit, přidejte do něj smetanu!

Máte rádi sladké? Pak vyzkoušejte kuřecí prsa v kombinaci s ovocem. Nebojte se, o řízek zapečený s broskví tu rozhodně nejde. Připravte si ke šťavnatému masu například lahodný broskvový salát, nebo vyzkoušejte asijský styl v podobě hrušek a kari. Skvěle chutná kuřecí také s citrusy, jako jsou pomeranče, nebo citrony.

Velmi vděčné, hlavně jako obědy do práce, jsou také směsi kuřete, zeleniny a příloh v podobě rýže, těstovin nebo například cizrny. Vyzkoušejte tyto recepty, které jsou raz dva hotové.

K čemu ještě se kuřecí prsa hodí? Přeci k naplnění něčím dobrým! V našem případě zeleninou, sýrem nebo mandlemi. Pak už je jen na vás, jestli si k nim dovolíte nějakou přílohu, nebo třeba jen zeleninový salát.

Další recepty a návody na to, jak zhubnout, naleznete ZDE >>>

Diskuse ke článku
.
Související články