Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Recepty na božské domácí hamburgerové bulky

Domácí bulka je korunou hamburgeru
12. července 2014 | 06:00

Sehnat ty pravé nasládlé hamburgerové bulky není v tuzemsku vůbec žádná legrace. Chcete-li svůj hamburger dotáhnout k dokonalosti, zkuste upéct bulky domácí. Stojí to sice trochu času a energie, ale výsledek za to stojí.

Mezi milovníky hamburgerů se již delší čas vede diskuse, kam na ty správné nasládlé hamburgerové bulky. Jedni se kloní k bulkám z Makra, jiní mají nablízku malého pekaře, který je peče, a ostatním nezbývá nic jiného, než je zkusit připravit vlastními silami.

Vybrali jsme pro vás recept od české food blogerky, která si říká Maškrtnica, a proslula především svým pekařským uměním.

Recept najdete zde.

Ať už se rozhodnete péct nebo nakupovat, nezapomeňte, že před podáváním je třeba rozkrojenou bulku nahřát na grilu. Dobrou chuť.