Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Neodolatelné recepty z VIP Prostřeno: Uvařte si podle hvězd!

Vyzkoušejte osvědčené recepty populárních hvězd českého šoubyznysu.
19. ledna 2013 | 06:00

Marinované mozzarela Gábiny Filippi, hovězí polévka a výtečné bezé Jany Krausové, Větrovcovy roštěnky Jarušky Obermaierové. Vyzkoušejte oblíbené recepty českých celebrit. Na našich stránkách postupně najdete všechny recepty, které Vám v pořadu VIP Prostřeno utekly.

Už nemusíte při vysílání pořadu sedět s tužkou a papírem před obrazovkou a bát se, že vám něco uteče. Stačí si kliknout na obrázek, a ten už vás zavede na stránku recepty.blesk.cz, kde postupně najdete všechny recepty, které v pořadu VIP Prostřeno zazněly. A samozřejmě nejen ty. Databáze je plná receptů na každý den, pro každou příležitost. Přesvědčte se sami!

MARINOVANÁ MOZZARELA

Předkrmu z typického italského měkkého sýra marinovaného v zakysané smetaně s citronem, majoránkou a čerstvými chilli papričkami neodoláte. A Nejlépe chutná doplněný nasucho opečenými topinkami potřenými česnekem a politými extra panenským olivovým olejem.

HOVĚZÍ POLÉVKA S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI

Tenhle silný vývar s masem a zeleninou vás postaví na nohy za všech okolností. Doplněný výbornými "nudlemi" z vajíček a sýra je skvělou součástí nedělního menu. Herečka Jana Krausová si s ním dala opravdu práci. Pomalu ho táhla přes noc a pak ještě vyčistila bílkem.

VĚTROVCOVY ROŠTĚNKY

Vynikající roštěnky připravené podle oblíbeného receptu herce Josefa Větrovce byly skutečným kulinárním vrcholem vítězného menu herečky Jaroslavy Obermaierové.

BEZÉ S KÁVOVÝM KRÉMEM

Něco k nedělní kávičce. Vynikající rychlý dezert ze sněhových pusinek spojených kávovým krémem s čepicí z neslazené šlehačky se jen rozplývá na jazyku. Až ochutnáte zjistíte, že sladké bezé, nahořklý krém a opravdická "neošizená" šlehačka k sobě prostě patří.