Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ty nejlepší zážitky pro vás až s 67% slevou!

17. října 2011 | 00:00

Bez čeho nemůžete existovat? Bez jídla a odpočinku. A pokud je jídlo navíc výborné a odpočinek obohacen o vířivku, masáže a další věci, dělá vás to šťastnými. Teď už nemůžete existovat ani bez Nakupvakci.cz, který vám tohle všechno přináší!

Denně na Nakupvakci.cz najdete skvělé zážitky až s 90% slevami, jak pro muže, i ženy všech věkových kategorií! Nezapomenutelné gurmánské zážitky v luxusních restauracích, zkrášlování vaší tělesné schránky pomocí revolučních a nejnovějších metod, romantické pobyty a spoustu dalšího.

Každý si na Nakupvakci.cz najde to svoje, takže rozhodně doporučujeme sledovat denně, aby vám něco neuteklo!

Pokud vaše nálada v těchto dnech klesá k bodu mrazu, stejně tak jako počasí, rozhodně doporučujeme tento týden (a samozřejmě i ty další) zabrousit na stránky Nakupvakci.cz a nechat se rozehřát a potěšit nabídkami, které na vás čekají!

Tři dny plné luxusu v nejnavštěvovanějších a nejkrásnějších českých horách

– Krkonoších vás čekají, pokud si zakoupíte nabídku dokonalého Hotelu Praha! Neomezený vstup do relax centra se třemi druhy saun, relaxačním bazénem a vířivkou. K tomu samozřejmě výborná gastronomie. Užívejte si naplno s 58% slevou!

Pokud byste ovšem chtěli zůstat věrni naší Praze a ne té v Krkonoších a

přitom také relaxovat, nemusíte smutnit! I pro vás je tu úžasná nabídka s ještě úžasnější 67% slevou! Výjimečný hotel Savoy si pro vás přichystal unikátní Candella masáž (masáž svíčkou) a 90 minut v jeho relax centru. To je vířivka, finská sauna, posilovna a pára. Ano, to je přesně ten odpočinek a relax, o kterém jsme mluvili hned na začátku!

A pak už stačí se zahřát ve slunné Itálii a nemusíte vůbec nikam daleko. Z Hotelu Savoy to bude kousíček. Delikátní italské menu s lahví výborného vína v restaurantu Trinidad vás naprosto vytrhne ze šedivého podzimu a přemístí vás aspoň na okamžik na slunné pláže. Rozhodně doporučujeme, abyste si zakoupili kupónů víc a terapii opakovali pokaždé, když na vás půjdou nějaké ty chmury!

Tak nezapomeňte, teď už to není jen čokoláda, horká vana a válení se v posteli, co vás udělá šťastnými. Teď už je to i Nákupvakci.cz!

Komerční prezentace

Autor: zufk
Klíčová slova: nakupvakci, inzerce
Diskuse ke článku
.
Související články