Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kuchyň plná letních barev v e-shopu Tchibo.cz

tchibo
27. června 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Tento týden mimo jiné kuchyňské doplňky a originální výrobky jako stvořené pro letní radosti.

Každý týden nový svět

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.
Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto  pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Barevná kuchyně, svěží léto!

Vezměte velkou porci letních požitků a přidejte k nim lehkost a radost ze života. Výsledkem jsou vybrané výrobky, které srší energií. Proč byste si konečně nemohli udělat domácí zmrzlinu? A k ní rovnou i křupavý kornoutek? A čerstvě vylisovanou ovocnou šťávu, neodolatelný shake nebo šťavnaté smoothie byste si nedali? S novými výrobky Tchibo dostanete chuť na všechny lahůdky spojené s tímto nejkrásnějším ročním obdobím.

tchibo
Autor: tchibo

Aktuální kolekce s názvem Léto plné chutí a barev přináší vše, co potřebujete: od zmrzlinovače a mixéru přes barevné hrnce a pánve až po chytré nápady na cesty. Tento týden se můžete těšit na pestré letní chutě přesně podle Vašich představ!“

Horké tipy na tento týden

Celá kolekce se nese v duchu letních barev – oranžové, žluté a růžové. Ať už dáváte přednost kterékoliv barvě nebo jejich kombinaci, tato kolekce Vám umožní si vybavit kuchyň barevně i designově sladěnými kuchyňskými doplňky. A ještě něco navíc. Vezměte si například mixer. Tchibo jej nabízí ve všech třech barvách a považte, kolik radosti vám i vašim dětem připraví – mixuje ovoce, zeleninu a další potraviny pomocí odolných nožů z ušlechtilé oceli a výkonem 400 W.

Na otočném spínači lze volit mezi dvěma výkonnostními stupni a pulzním stupněm pro krátké a intenzivní mixování. Víko s otvorem pro přidávání potravin, lze zajistit. Má bezpečnostní spínač, což znamená, že mixér začíná pracovat až po zapadnutí mixovací nádoby – při odejmutí víka se automaticky vypíná. A to vše za 599 Kč.

tchibo
Autor: tchibo

Anebo pánvičky. Nejenže je Tchibo nabízí ve třech barvách kolekce, ale každou také ve třech velikostech. Dnes je již samozřejmostí nepřilnavá povrchová úprava, často nechybí ani rukojeť z materiálu, který ochrání před poškozením plamenem a očko na pověšení, ale setkaly jste se někdy s tak svěžími barvami pánví?

K létu patří sluníčko a výlety, léto prostě patří dětem. Určitě nám dáte za pravdu, že v létě prostě milují zmrzlinu. Co si ji třeba vyrobit doma? Vy to dokážete raz dva se zmrzlinovačem za 999 Kč nebo jako profesionál pomocí plně automatizovaného zmrzlinovače. Až jeden litr zmrzliny vyrobíte během 40 minut. Tento zmrzlinovač má digitální displej, časovač, porcovač, kompresor, prostě vše, čím je vybaven správný Ital na riviéře. A v kolekci naleznete i vaflovač na výrobu zmrzlinových kornoutů, jehož součástí je i tvarovač zmrzlinových kornoutků a knížečka s  recepty na vaflové těsto.

tchibo
Autor: tchibo


S kolekcí Tchibo můžete ale také přesvědčit vaše děti, že to dokáží samy! Sadu dvou barevných formiček ze silikonu naplní ovocnou šťávou, zaklapnou víčko a vloží do mrazničky. Je hotovo! A cena za dětskou radost? 199 Kč.
Popsané výrobky a mnoho dalších roztomilých, praktických i designových vychytávek z nové kolekce můžete zakoupit již nyní v e-shopu www.tchibo.cz i ve všech prodejnách Tchibo a dalších prodejních místech vybraných obchodních řetězců.

Získejte kupón na 109 Kč a ušetřete na poštovném!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka Vám neuteče. Již dnes Vám prozradíme, že v nejbližším newsletteru oznámíme akční nabídku se sníženou minimální hodnotou objednávky pro poštovné zdarma. Nenechte si takové zprávy uniknout a přihlašte se k odběru zde: registrace k odběru newsletteru.

tchibo
Autor: tchibo

Každou středu Vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo Vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteruVám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes.

Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...